Aloittelijoille tai AdWordsin perusteiden kertausta tarvitseville mainostajille tarkoitetun sarjan yhdeksännessä osassa käsittelemme sitä, kuinka voit käyttää ilmaista verkkotyökalua, tulosseurantaa. Se on AdWordsin ominaisuus, jonka avulla voit seurata myyntiä/tuloksia ja siten verkkomainontaan käyttämiesi summien tuottoa.

Tulosseurannan etuna ei ole pelkästään se, että se on ilmainen, vaan se antaa myös käsityksen siitä, mitä tapahtuu sen jälkeen, kun käyttäjä napsauttaa mainostasi. Kun tiedät, mitkä napsautukset johtavat useimmiten tuloksiin, voit käyttää rahasi tehokkaammin. Tulosseuranta on myös tärkeä osa hintatarjousstrategiaasi, kun päätät kuinka paljon haluat tarjota jokaisesta avainsanasta niiden todellisen tehokkuuden perusteella. Toisin sanoen, tulosseuranta auttaa parantamaan ROI-prosenttiasi.

Jos haluat tietää enemmän tulosseurannasta ja sen toiminnasta, voit katsoa tämän mainostajille tarkoitetun free online tutorial -esittelyn AdWords-verkko-opetuksessa. Toivomme, että nämä vinkit ovat hyödyllisiä, kun mainostat AdWordsissa. Lisätietoja ja neuvoja saat AdWords-aloitusoppaasta AdWords-ohjekeskuksessa. Muista myös tutustua tämän aloittelijoille tarkoitetun blogisarjan seuraavaan viestiin.


Tekijä: Kristin Sarstedt – Inside AdWords -tiimi