Heinäkuussa kerroimme tulevista muutoksista siihen, mitä raportteja ja tietoja kolmannen osapuolen kumppaneidemme on toimitettava AdWordsista asiakkailleen. Vuoden 2011 helmikuusta lähtien kaikkien mainostajien on saatava tietää, kuinka suuri osa heidän mainontabudjetistaan (kustannukset) on käytetty AdWordsiin, kuinka monta kertaa heidän mainoksiaan on näytetty (näyttökerrat) ja kuinka monta kertaa käyttäjät ovat napsauttaneet heidän mainoksiaan (napsautukset). Useimmat kolmannen osapuolen kumppanimme tarjoavat jo nämä perusraportointitiedot. Niille, jotka vielä valmistautuvat täyttämään nämä uudet vaatimukset, on lisätty joitakin yksinkertaisia ohjeita ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ohjekeskukseemme.

Olemme kuulleet kolmannen osapuolen kumppaneilta ja mainostajilta, että mainostajille on tärkeää tietää, mitä he voivat odottaa silloin, kun he tekevät yhteistyötä kolmannen osapuolen kumppanin kanssa, sekä miten he voivat ilmoittaa käytäntörikkomuksista Googlelle. Tästä syystä olemme luoneet kaikille mainostajille asiakirjan, joka sisältää nämä tiedot.

Uskomme, että tämä on erityisen tärkeää mainostajille, joilla on pieni- tai keskikokoinen mainontabudjetti ja joilla ei välttämättä ole samoja resursseja ja asiantuntemusta kuin suurilla mainostajilla. Nämä pienemmät mainostajat haluavat tietää, mitä he voivat odottaa yhteistyöltä kolmannen osapuolen kumppanin kanssa. Jos olet kolmannen osapuolen kumppani ja vähintään 80 prosenttia asiakkaistasi käyttää AdWords-mainontaan alle tuhat euroa (tai vastaavan summan paikallisessa valuutassa) kuukaudessa, sinun on toimitettava tämä asiakirja asiakkaillesi. Lisätietoja tämän vaatimuksen täyttämisestä on ohjekeskuksessamme.

Uskomme, että nämä uudet vaatimukset varmistavat, että kaikki kolmannen osapuolen kumppanin kanssa yhteistyötä tekevät mainostajat ymmärtävät kumppaneidensa ja AdWordsin avulla saavuttamansa lisäarvon.