Soita napsauttamalla -mainokset sovelluksia ja mobiilisivustojen sisältöä varten on nyt julkaistu, ja ne ovat kaikkien AdWords-mainostajien käytettävissä. Suosittujen Soita napsauttamalla -toimintojen laajentaminen mobiilihakumainosten mobiilisisältöön ja -sovelluksiin auttaa mainostajia parantamaan kattavuuttaan mobiiliverkossa ja tarjoaa mobiilijulkaisijoille ja sovellusten kehittäjille uusia tapoja tienata rahaa ja kasvattaa yritystoimintaa.

Soita napsauttamalla -mainosten avulla kuluttajat voivat soittaa yritykseesi käyttäessään suosikkimobiilisovelluksiaan tai selatessaan verkkoa mobiililaitteellaan. Mainokset näytetään
mobiililaitteissa, joissa on kaikilla toiminnoilla varustetut internetselaimet. Ne näytetään animoituina banneri- tai tekstimainoksina, joissa on puhelupainike. Tämän uuden mainosmuodon käyttäminen edellyttää, että mainostajat ottavat käyttöön puhelinlaajennukset ja mainosten näyttämisen sekä Google Display -verkostossa että mobiililaitteissa, joissa on kaikilla toiminnoilla varustetut internetselaimet.Soita napsauttamalla -mainokset mobiilisisällölle ja -sovelluksille on yksi monista mainosmuodoista, joiden avulla mainostajat voivat saavuttaa mobiilimarkkinointitavoitteensa. Nämä mainosmuodot tarjoavat mainostajille useita hyviä vaihtoehtoja, jotka tuovat hyviä tuloksia myös mobiilijulkaisijoille ja sovellusten kehittäjille.

Kirjoittaja: Surojit Chatterjee, vanhempi tuotepäällikkö, Googlen mobiilimainokset