Kuluneen vuoden aikana olemme keskittyneet näyttömainonnan kehittämiseen ja huomanneet, että yhä useammat mainostajat käyttävät Googlen näyttömainoskampanjoita. Olemme esitelleet uusia ominaisuuksia ja kohdistusvaihtoehtoja ja tarkempia mittaustyökaluja. Jotta näyttömainostajilla olisi enemmän sijoitteluja mainoksilleen, olemme lisänneet yli miljoonan sivuston mainosverkostoomme lisää julkaisijoiden sivustoja (Google AdSensen ja DoubleClick Ad Exchangen avulla). Tällä välin mainostajat ovat jatkaneet mainosten näyttämistä YouTubessa ja omissa tuotteissamme. Jotta näyttömediatarjontamme olisi selkeämpi mainostajille ja toimistoille, otamme käyttöön uuden ylätason käsitteen, joka kattaa kaikki nämä ominaisuudet: Google Display -verkosto.

Google Display -verkosto kattaa kaikki sivustot (lukuun ottamatta hakusivustoja), joista mainostajat voivat ostaa mainoksia Googlen avulla. Tämä tarkoittaa muun muassa sivustoja, kuten YouTube, ja Google-tuotteita, kuten Google Finance, Gmail, Google Maps ja Blogger, sekä yli miljoonaa verkko-, video-, peli- ja mobiilinäyttökumppania (kaikki AdSense- ja DoubleClick Ad Exchange -kumppanisivustot, joissa näytetään teksti- ja/tai näyttömainoksia, ovat näyttökumppaneitamme). Google Display -verkosto tukee kaikkia mainosmuotoja (teksti-, kuva-, multimedia- ja videomainoksia). Tämä tarkoittaa sitä, että mainostajat voivat päästää luovuutensa valloilleen ja tavoittaa kuluttajat tehokkaasti verkossa.

Mainostajat voivat ostaa Google Display -verkoston mainoksia AdWordsin huutokauppaan perustuvan järjestelmän avulla tekemällä hintatarjouksia haluamistaan mainosten sijoitteluista ja varaamalla mainosten sijoitteluja YouTubessa ja Google Financessa Google-tilitiimin avulla. Mainostajat ostavat mainoksia samalla tavalla kuin ennenkin näissä tuotteissa.

Tulevien viikkojen aikana AdWords-käyttöliittymä tulee muuttumaan tämän uuden termin mukaiseksi, ja Googlen sisältöverkosto -termi korvataan termillä Google Display -verkosto. Olemme julkaisseet myös uuden verkkosivuston, jossa on lisätietoja Google Display -verkoston sivustoista ja eduista.

Haluamme tarjota parhaita mahdollisia näyttömainontaratkaisuja ja tulemme lisäämään Google Display -verkostoon uusia ominaisuuksia, jotka auttavat mainostajia saavuttamaan tavoitteensa.

Kirjoittaja: Neal Mohan, tuotehallinnan varapääjohtaja & Kirsi - Inside AdWords-tiimi