Edellisissä teksteissä esittelimme Googlen sisältöverkoston ja puhuimme kattavasta kohdistuksesta, jonka se tarjoaa asiayhteyteen perustuvan kohdistustekniikan avulla. Puhuimme myös siitä, miten Googlen sisältöverkosto mahdollistaa kustannusten ja hintatarjousten tarkan hallinnan.

Tänään puhumme siitä, miten joustavasti voit näyttää viestisi sisältöverkoston käyttäjille. Toisin kuin hakuverkostossa, sisältöverkostossa on useita eri mainosmuotoja, joista voit valita parhaiten toimivat mainosmuodot.

Tekstimainokset

Aivan kuten tekstimainokset, joita näet Google.fi-sivuston osuvien hakutulosten vieressä, myös sisältöverkoston tekstimainokset näkyvät käyttäjien selaaman osuvan verkkosisällön vieressä. Tekstimainokset ovat edullinen tapa kohdistaa viesti tietylle kohdeyleisölle. Koska ne ovat selkeitä toimintakehotuksia, ne ovat tehokkaita napsautusten ja tulosten lähteitä kampanjassa.

Näyttömainosten rakennustyökalu

Voit näyttää Googlen sisältöverkostossa myös kuva- ja videomainoksia ilman mitään mainosten näyttömaksuja. Jos sinulla ei ole kuvamainoksia, Googlen uusi näyttömainosten rakennustyökalu auttaa sinua luomaan kuvamainoksia helposti ja täysin ilmaiseksi. Tällä uudella työkalulla voit luoda räätälöityjä näyttömainoksia: et tarvitse muuta kuin otsikon, toimintakehotuksen, kuvan, jos sinulla on sellainen, ja yrityksesi logon. Sitten voit valita yhden 40:stä ammattilaisen suunnittelemasta mallista ja yksilöidä sen omalla viestilläsi. Et tarvitse suunnittelijaa - koko prosessi kestää vain muutamia minuutteja ja, mikä parasta, se on ilmaista!

Mikä on sinulle paras ratkaisu?

Näyttömainosten rakennustyökalun avulla voit nopeasti testata erilaisia mainosmuotoja ja valita itsellesi parhaan ratkaisun. Jossakin kampanjassa myyntejä houkuttelevat tehokkaimmin perinteiset tekstit, kun taas toinen kampanja kerää viittauksia tehokkaammin, jos käytät enemmän kuvia ja värejä. Joka tapauksessa sisältöverkosto tarjoaa vapauden ja joustavuuden päättää omien tavoitteiden kannalta sopivimmista mainosmuodoista.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Seuraavassa tekstissä tutkimme tapoja seurata ja arvioida kampanjoiden tehokkuutta sisältöverkostossa täysin läpinäkyvästi.

Sillä välin, jos olet jo AdWords-mainostaja ja haluat tietää lisää mainosten näyttämisestä sisältöverkostossa, voit tutustua lisätietoihin napsauttamalla tästä. Jos et ole AdWords-mainostaja, mutta harkitset AdWordsin käyttämisen aloittamista, tutustu oheiseen linkkiin.

Nähdään ensi kerralla!