Viimeisen Googlen sisältöverkostoon liittyvän viestimme jälkeen monet lukijat ovat sähköpostitse pyytäneet meiltä lisätietoa sisältöverkosta. Usein esitetty kysymys liittyy siihen, miten tavoittaa potentiaalisia asiakkaita, kun he vierailevat olennaisilla sivustoilla, tutustuvat näiden sivujen sisältöön sekä silloin, kun he tekevät hakuja Googlessa. Parin seuraavan viikon aikana julkaisemme useita viestejä Googlen sisältöverkostosta, selittäen yksityiskohtaisesti miten se toimii ja miten käyttää sitä kohdeyleisösi tavoittamiseksi. Esittelemme myös uusia ominaisuuksia ja työkaluja, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Kuten monet teistä tietävät, Googlen sisältöverkosto on kattava verkosto, joka sisältää kaikkien tuntemat sivustot, kuten www.iltalehti.fi, sekä hyvin erikoistuneille käyttäjille suunnattuja sivustoja, kuten blogeja tai foorumeita. Yhdessä nämä sivustot tavoittavat enemmän Internetin käyttäjiä maailmanlaajuisesti kuin mikään verkosto. Mainostamalla sisältöverkostossa voit laajentaa markkinointisi kattavuutta tarkempiin kohderyhmiin ja lisätä brandisi tietoisuutta potentiaalisten asiakkaiden, jotka vierailevat näillä sivustoilla päivittäin, keskuudessa.

Tämän viestisarjan aikana kerromme mm. sisältöverkostossa mainostamisen aloittamisesta ja potentiaalisten asiakkaiden tavoittamisen varmistamisestai heidän selatessa verkkosivustoja. Käymme läpi kuinka seurata mainontasi tehokkuutta ja kuinka selvittää, mitkä sivustot tarjoavat sinulle napsautuksia, jotka lisäävät myyntiä. Kerromme myös näyttö/kuvamainosten luomisesta. Tämä voi olla oiva keino lisätä mainoskampanjoittesi tehokkuutta Googlessa ja muualla.

Sillä välin, jos olet jo AdWords-mainostaja ja haluat saada lisätietoa sisältöverkostoon liittymisestä, voit napsautaa tästä saadaksesi lisätietoja. Jos et ole AdWords-mainostaja mutta harkitset ohjelman aloittamista, seuraa tätä linkkiä. Kiitos mielenkiinnostasi!