Julkaisimme tänään uudistetun AdWords ohjekeskuksen ja se on nyt saatavilla myös suomen kielellä. Jo tuhannet AdWords-käyttäjät ovat ottaneet sen käyttöön muutaman viikon takaisen Yhdysvaltojen julkaisun jälkeen ja palaute on ollut erittäin positiivista. Pyysitte parempaa ohjekeskusta ja saitte sen! Tässä ovat muutokset, jotka julkaisemme tänään:

 1) Yksinkertainen navigointi: Oikean sisällön löytäminen on nyt entistä helpompaa uuden ylälaidan valikon avulla.2) Helposti löytyvät yhteystiedot: Ota yhteyttä Googleen joka sivun oikeasta ylälaidasta löytyvän painikkeen avulla.


3) Enemmän kuvakaappauksia ja videoita: Ota enemmän irti AdWordsista monista artikkeleista löytyvien kuvakaappausten ja videoiden avulla.

 

Oletko valmis kokeilemaan uutta AdWords-ohjekeskusta? Ota se käyttöön jo tänään klikkaamalla “Kokeile uutta ulkoasua”-ikkunaa. Jos et ole ihan vielä valmis, voit siirtyä uuden ulkoasun käyttäjäksi koska vain jokaisen sivun ylälaidasta löytyvästä keltaisesta ilmoituksesta.

Voit palata vanhaan näkymään valitsemalla “Palaa vanhaan ulkoasuun” sivun oikeasta alalaidasta (totta kai toivomme, että pidät uudesta ulkoasusta, etkä halua palata vanhaan!).

Teemme muutoksia asteittain, joten luvassa on lisää päivityksiä ja uusia artikkeleita tulevina kuukausina.

Tykkäätkö uudesta ohjekeskuksesta? Haluaisimme kuulla mielipiteesi. Kun olet ottanut uuden ulkoasun käyttöön, voit lähettää palautetta jokaisen sivun oikeasta alalaidasta löytyvästä "Lähetä palautetta uudesta ulkoasusta” -linkistä.

Voit myös osallistua keskusteluun AdWords-foorumillamme (englanniksi) ja jakaa mielipiteesi uudistuksista muiden AdWords-käyttäjien kanssa.

Lähettänyt: AdWords-ohjekeskus-tiimi