Viime vuoden marraskuussa veimme Instant-toiminnon uudelle tasolle Google.fi-sivustossa Instant -esikatselun avulla. Instant-esikatselu tarjoaa graafisen näkymän hakutuloksesta ja korostaa osuvimmat osiot. Sen ansiosta oikean sivun löytäminen on yhtä helppoa ja nopeaa kuin lehden selailu.

Nyt tuomme saman hyödyn mainoksiin mainosten Instant-esikatselun myötä. Tästä päivästä lähtien Instant-esikatselun kuvake näkyy Google.fi-osoitteessa näkyvien mainosten vieressä. Sen avulla käyttäjät voivat esikatsella mainoksen aloitussivua. Instant-esikatselun avulla asiakkaat voivat nopeasti esikatsella sivun ja nähdä, sopiiko sen sisältö heidän hakuunsa.

Kun mahdolliset asiakkaat voivat esikatsella sivustoasi ennen saapumistaan sinne, Instant-esikatselu auttaa sinua saamaan vieläkin laadukkaampaa liikennettä sivustoosi. Mikä parempaa, Instant-esikatselunapsautukset ovat maksuttomia – sinua veloitetaan vain, jos asiakas napsauttaa varsinaiseen aloitussivuusi.

Mainosten Instant-esikatselu tulee käyttöön Yhdysvalloissa tänään ja sitä laajennetaan kansainväliseksi tulevina viikkoina. Saat lisätietoja ohjekeskuksestamme.