Vuosien mittaan monet mainostajat ovat kertoneet meille haluavansa, että heiltä veloitetaan sama summa jokaisena kalenterikuukautena. Olemme iloisia voidessamme auttaa näitä mainostajia ottamalla kampanjoille käyttöön kuukausittaisen veloitusrajan, joka lasketaan automaattisesti päiväbudjetin perusteella.

Kun päiväbudjettiasi ei muuteta kokonaiseen kalenterikuukauteen, Google määrittää kyseiselle kampanjalle kuukausittaisen veloitusrajan kertomalla päiväbudjettisi 30,4:llä. Tämä luku on kalenterikuukauden päivien lukumäärän keskiarvo (365 päivää vuodessa / 12 kuukautta = 30,417 päivää kuukaudessa). Jos päiväbudjettisi on esimerkiksi 10 euroa koko kuukaudelle, sinulta ei veloiteta kyseiseltä kuukaudelta enempää kuin 304 euroa (10 euron päiväbudjetti * 30,4 eli kuukauden päivien määrän keskiarvo). Kuten tavallista, todellinen päiväkulutus voi vaihdella.

Tilit siirtyvät kuukausittaisiin veloitusrajoihin seuraavien viikkojen aikana. Kun muokkaat budjettiasi kampanja-asetuksissa, näet uuden vihjetekstin, joka kertoo tästä muutoksesta.

Saat lisätietoja kuukausittaista veloitusrajaa ja budjetin muuttamista koskevista usein kysytyistä kysymyksistä.