Viime kuukausien aikana olemme esitelleet uusia tapoja analysoida ja ryhmitellä kampanjatietoja. Jatkamme uusien tietotyyppien julkaisemista, mutta haluamme varmistaa, että raporttiohjainten käyttö on helppoa. Siksi olemme luoneet tilisi Kampanjat-välilehteen uuden analysointityökalupalkin. Tämä työkalupalkki yhdistää Suodatus ja näkymät- ja Lisää toimintoja ‑valikoiden tärkeimmät toiminnot. Se näkyy nyt kaikkien tietotaulukoiden yläosassa:


Työkalupalkin avulla voit nopeasti suodattaa tarkasteltavia tietoja tai muokata välilehtien sarakkeita. Saat myös tärkeitä tietoja tehokkuudesta eri verkostoissa tai ajanjaksoista käyttämällä Ryhmittele-vaihtoehtoa:


Työkalupalkissa on myös ohjaimia, joilla voi tuoda näkyviin tai piilottaa keskeytetyt tai poistetut kampanjat ja mainosryhmät:


Toivomme, että uusi työkalupalkki, kuten hakutermit-raportti ja sijoittelun tehokkuusraporttien yhdistäminen Kampanjat-välilehdessä, selkeyttää raportointia ja tehostaa AdWords-tietojen käyttöä sekä mainoskampanjoita entisestään.