Kun käyttäjät etsivät Google.fi-osoitteessa AdWords-avainsanalistaasi liittyviä sanoja, mainoksesi osallistuu automaattisesti mukaan mainoshuutokauppaan ja sillä on mahdollisuus näkyä. AdWords-mainoksilla on mahdollisuus näkyä ilmaisten hakutulosten yläpuolella sekä oikeassa reunassa, kuten näet allaolevassa kuvassa. Ilmaiset hakutulokset ovat aina ruudun vasemmassa reunassa ja AdWords-mainoksilla ei ole vaikutusta näihin hakutuloksiin.

Se, näkyykö mainoksesi ilmaisten hakujen yläpuolella vai oikeassa reunassa riippuu mainoksen sijoituksesta. Jos haluat lisätietoa mainoksen sijoituksesta, kannattaa sinun tutustua tähän viestiin blogissamme.

Huomaa, että meillä on mahdollisuus näyttää enintään kolme mainosta ilmaisten hakutulosten yläpuolella. Näiden mainosten laatupisteet tulee olla riittävän korkeat, jotta ne näkyvät näillä ns. parhailla paikoilla. Lisätietoja parhaista paikoista saat AdWords ohjekeskuksestamme.

Kun haluat tarkistaa, miten mainoksesi näkyvät, voit käyttää tätä sivua haun suorittamiseksi. Näin et kerrytä mainoksillesi turhia näyttökertoja.

Jos olet kiinnostunut sivustosi sijainnin korottamisesta Googlen ilmaisissa hakutuloksissa, kannattaa sinun ladata tämä PDF-tiedosto, jossa annetaan vinkkejä hakukoneoptimointiin.