AdWordsiin on kuluneen vuoden aikana tehty useita parannuksia. Viimeisimpänä uudistuksena julkaisimme päivitettyjen avainsana- ja sijoittelutyökalujen beta-versiot.

Työkalujen päätoiminnot ovat ennallaan, mutta olemme lisänneet niihin uusia ominaisuuksia, jotka tekevät niistä entistäkin hyödyllisempiä.

Päivitetty avainsanatyökalu (beta)

Tässä avainsanatyökalun uudessa versiossa yhdistyvät sekä alkuperäisen avainsanatyökalun että hakupohjaisen avainsanatyökalun toiminnot. Tämä tarkoittaa sitä, että saat antamiisi avainsanoihin, verkkosivustosi sisältöön ja käyttäjien hakuihin perustuvat avainsanaideat yhdessä paikassa. Uutta on myös se, että haut voidaan tehdä avainsanoilla, verkkosivuston URL-osoitteella tai molemmilla sen sijaan, että molemmat haut pitäisi tehdä erikseen. Lisäksi näet avainsanojen kaikki hakutyypit samalla kertaa. Tämä helpottaa hakutyyppien tilastotietojen vertailemista. Kun lopullinen avainsanaluettelosi on valmis, voit ladata kaikki avainsanatulokset taulukkoon tai ladata ainoastaan valitsemiesi avainsanojen avainsanatulokset.


Päivitetty sijoittelutyökalu (beta)

Voit hakea sijoitteluita käyttämällä avainsanaa, verkkosivuston URL-osoitetta tai molempia samalla tavalla kuin päivitetyssä avainsanatyökalussa. Voit esimerkiksi hakea sijoitteluita, jotka ovat vain verkkotunnuksessa youtube.com ja jotka ovat videosijoitteluita. Lisäasetuksissa voit suodattaa sijoitteluita entistä tarkemmin. Vaihtoehtoja ovat esimerkiksi maa tai kieli, sisältösivustojen näyttökertojen määrä päivässä, sisällytetyt mainoskoot (koot, jotka sisällön julkaisija tarjoaa tarjoamilleen sijoitteluille) ja kohderyhmäasetukset.Päivitetty avainsanatyökalu on saatavilla nykyisessä avainsanatyökalussa olevan linkin kautta. Voit käyttää päivitettyä sijoittelutyökalua siirtymällä Tilaisuudet-välilehteen ja napsauttamalla Työkalut-ruudun Lisää työkaluja -vaihtoehtoa. Päivitetyn sijoittelutyökalun linkki löytyy sieltä.

Nämä linkit otetaan käyttöön lähiviikkoina. Jos nämä linkit näkyvät tilissäsi, rohkaisemme sinua kokeilemaan näiden työkalujen uusia versioita.