Tänään Uuden käyttöliittymän torstai-sarjassa käsitellään muokattavia sarakkeita. Muokattavat sarakkeet ovat yksi tapa, jolla uusi AdWords-käyttöliittymä tekee kampanjoiden hallinnoinnista tehokkaampaa. Muokattavien sarakkeiden avulla voit valita liiketoiminnallesi tärkeimmät tiedot ja näyttää ne nopeasti kampanjoissasi.

Pääset alkuun napsauttamalla Suodatin ja näkymät -painiketta tilissäsi ja valitsemalla sen jälkeen Muokkaa sarakkeita.


Näet erilaisia sarakkeita, joita voi lisätä tiliisi tai poistaa tilistäsi.


Vasemmasta reunassa voit nähdä, että tiedot on jaettu kahteen ryhmään: Tehokkuus ja Tulokset. Muista, että näet tulossarakkeet vain, jos olet ottanut AdWordsin tulosseurannan käyttöön AdWords-tilissäsi. Voit valita luokan kaikki sarakkeet valitsemalla luokan nimen vieressä olevan valintaruudun.

Siirrytään tulossarakkeista uusiin tulostietoihin. Julkaisimme viime kuussa päivityksen AdWordsin tulosten raportointiin. Nyt voit valita, näytetäänkö sarakkeet tulosvaihtoehdolle useita/napsautus, 1/napsautus vai molemmille.

Palataan muokattujen sarakkeiden paneeliin ja tarkastellaan kentän oikeaa reunaa, Esikatselu-osiota.

Huomaat joidenkin sarakkeiden olevan harmaita ja joidenkin vihreitä. Harmaat sarakkeet ovat kiinteitä, joten ne näytetään aina. Vihreät sarakkeet ovat tietoja, jotka olet valinnut näytettäväksi. Voit järjestää tiedot napsauttamalla ja vetämällä niitä. Tästä on apua, kun esimerkiksi verrataan vierekkäin tietoja, kuten keskimääräistä napsautuskohtaista hintaa ja keskimääräistä sijaintia.

Kannattaa myös muistaa, että sarakkeet ovat erilaisia AdWordsin eri välilehdissä sen mukaan, mitä tietoja kussakin välilehdessä näytetään. Esimerkiksi Avainsanat-välilehdessä on Laatupisteet-sarake, mutta ei Kampanjat-välilehdessä.

Siinä kaikki muokattavista sarakkeista tällä erää. Toivottavasti kokeilet ominaisuutta, jotta voit räätälöidä tilistä näköisesi ja nähdä vain haluamasi tiedot.