Tänään julkaisemme uuden, helpon tavan näyttää paikallisia mainoksia uudessa AdWords-käyttöliittymässä – mainoslaajennukset.  Mainoslaajennusten avulla voit "laajentaa" AdWords-kampanjoitasi liittämällä osuvia yritysosoitteita dynaamisesti mainoksiisi.

Jos olet liikkeenharjoittaja voit luoda mainoslaajennuksia liittämällä AdWords-kampanjasi Yrityspalvelukeskus-tiliisi.  Mikäli et ole yrityksen omistaja tiloissa, joita mainostat, voit manuaalisesti muokata mainostesi osoitteita AdWordsissä.

Kun olet luonut mainoslaajennuksen, Google automaattisesti yhdistää yrityksesi sijainnin käyttäjän sijaintiin tai hakutermeihin ja näyttää relevantin osoitteen mainoksesi yhteydessä. Mikäli emme saa käyttäjän sijaintia selville tai käytössä ei ole relevanttia osoitetta, näytämme mainoksesi ilman osoitetta.  Jos et halua osoitteen vastaavan dynaamisesti mainostekstiäsi ja haluat valita tietyn osoitteen näkyvän tiettyjen mainosten yhteydessä, voit tehdä sen asettamalla eri yrityssijaintitiedot.  Mainoksesi näkyvät Googlessa ja Google Mapsissä osuvilla yritysosoitteilla sekä normaaleina tekstimainoksina Googlen haussa sekä sisältöverkostossa.

Aiomme ottaa tämän ominaisuuden yleisesti käyttöön muutaman viikon kuluessa, joten mainoslaajennukset ovat joidenkin mainostajien käytettävissä tästä päivästä alkaen ja ne ovat kaikkien nähtävissä tulevina viikkoina.  Lisätietoja mainoslaajennuksista ja niiden eduista on ohjekeskuksessamme.  Toivomme, että laajennukset auttavat sinua luomaan ja muokkaamaan paikallisia mainoksia nopeammin ja helpommin.

Kirjoittaja: Antti - Inside AdWords-tiimi