Tervetuloa vuoden 2016 toiseen Pohjoismaiden AdWords-uutiskirjeeseen! Toivottavasti pidätte siitä — jos sinulle tulee kysymyksiä, kirjoita ne tähän alapuolelle ja me vastaamme niihin mitä pikemmiten. Voit antaa meille myös sisältöehdotuksia ja muuta yleistä palautetta blogin sisällöstä, jotta voimme näitä silmällä pitäen tulevaisuudessa sisältöä teille tuottaa!

Viikon mobiilivinkki

On erittäin tärkeää varmistaa, että sivustosi toimii tarkoittamallasi tavalla, jotta saisit siitä kaiken mahdollisen irti mobiililaitteita käyttäviltä asiakkailtasi. Tähän tarkoitukseen Googlella on tarjota mobiilisivuston testaustyökalu, joka kertoo joko sivustosi on tai ei ole mobiilioptimoitu. Jos työkalu toteaa, että sivusto ei ole optimoitu, se näyttää sinulle miltä sivusto näyttää mobiililaitteilla ja kertoo sinulle sivuston kehityksessä olevat ongelmakohdat. Näiden lisäksi työkalu sisältää linkkejä relevantteihin artikkeleihin, joissa on oppaat sivuston parantamiseksi. Kokeile työkalua nyt omalla sivustollasi klikkaamalla tästä — mielenkiintoisia testaushetkiä!

Viikon video

Oletko koskaan miettinyt kuinka AdWordsin joustavat hintatarjousstrategiat oikein toimivat? Daniel ja Jakob kertovat sinulle tästä videossa kaikista tyypillisimmistä hintatarjousstrategioista. Video on nauhoitettu webinaari Google Partners-kanavalla. Jos sinulle tulee kysymyksiä siihen liittyen, voit kysyä niitä meiltä täällä blogissa tai vaihtoehtoisesti Google+-kanavallamme. Katso video YouTubessa tästä linkistä painamalla! Video on englanniksi — jos haluat mieluummin videon suomeksi katsoa, Antti ja Hermanni ovat myös helmikuussa 2015 nauhoittaneet webinaarin joustavista hintatarjouksista suomeksi.

Viikon mielenkiintoinen fakta

Googlen Euroopan pääkonttorilla Dublinissa meidän ylivoimaisesti suosituin arkkitehtoninen elementtimme on silta, joka yhdistää Docksin, Gasworksin ja Gordon Housen rakennuksen Barrow Streetin yli. Se valmistui vuonna 2014 ja tekee työpäivistämme valtavasti mielyttävimpiä, sillä Irlannin vetisen ilmaston piiskatessa maata ja tuulen puhaltaessa voimme pyyhältää rakennuksesta toiseen kadun yli kätevästi.


Kirjoittaja: Antti Kauttonen, Google AdWords-tiimi