Hei kaikki. Blogimme on ollut täynnä kansainvälisiä päivityksiä ja tämän takia meillä on ollut pieni tauko uutiskirjeemme kanssa. Nyt kuitenkin olemme täällä taas uusien päivitystemme kera! Kommentoi jos sinulla on kysymyksiä tai mielipiteitä, joita haluat kertoa meille.


Viikon Micro Moment


Tiesitkö että keskiverto älypuhelimen käyttäjä tarkistaa puhelintaan 150 kertaa päivässä, käyttäen sitä yhteensä 177 minuuttia? Tiesitkö että mobiilihaut alkavat ohittaa tietokonehaut jo monilla eri markkinoilla?


Pystymme sanomaan, että mainostajille on hyvin tärkeää näkyä näissä lyhytkestoisissa mutta useaan kertaan päivän mittaan tapahtuvissa hetkissä. Googlella kutsumme näitä hetkiä nimellä Micro Moments, ja ne tulevat varmasti vain lisääntymään tulevaisuudessa. Lue lisää täältä.


Viikon video

Tänään esittelemme uuden “Suomen mobiilivideosarjan”.


Antti kertoo tässä videossa, kuinka globaalisti mobiililaitteet alkavat olla elintärkeitä digitaaliselle liiketoimellesi ja mikä on Pohjoismaiden (erityisesti Suomen) tilanne mobiiliin liittyen. Hän kertoo mobiilin käyttöön liittyvistä numeroista yleisesti mutta kertoo myös pari pointtia joulunaikaan liittyen. Viimeiseksi Antti keskittyy sivuston mobiilioptimointiin. Voit löytää videon täältä. Älä jää myöskään paitsi muista sarjan videoista!


Hauska fakta

Googlella pidämme siitä, että ympärillämme on muita ihmisiä, joiden kanssa on kokoajan mahdollisuus interaktioon ja ajatusten vaihtoon. Alla olevassa kuvassa voit nähdä rauhallisen lounashetken. Uskomme avoimiin tiloihin, joissa työntekijöidemme on helppo viihtyä. Viihtyvyyttä lisää myös organisaatiorakenteemme, jossa kuka tahansa on helposti lähestyttävissä. Innovaatioon liittyen tämä nopeuttaa hyvien ideoiden liikkumista alemmilta tasoille ylöspäin!

DOCKS_11 Floor_5.jpg

Käytännön vinkki

Sinun pitää tavoittaa oikeat ihmiset oikeaan aikaan. Tuomme sinut lähemmäs asiakkaitasi silloin kuin se on kaikista tärkeintä. Jopa 70 % kuluttajista verkossa on sitä mieltä, että brändin viestin laatu, ajoitus ja relevanttius vaikuttavat heidän bränditietoisuuteensa. Customer Match auttaa sinua tavoittamaan kaikista arvokkaimmat asiakkaat kun he hakevat sinua.