Hieman pidemmän poissaolon jälkeen olemme jälleen blogin ääressä! Keskitymme tällä kertaa ensi viikon Hangoutiin dynaamisista hakumainoksista. Kommentoithan jos sinulla on kysymyksiä tai muuta aiheeseen liittyvää mielessä.

Viikon käytäntö

Tämän viikon käytäntö käsittelee uudelleenmarkkinointilistoja hakumainoksille (RLSA). Pari viikkoa sitten päivitimme Google+-sivumme uudelleenmarkkinoinnin uutuuksista, mutta hakumarkkinointiin liittyy muutakin tietoa, jota kannattaa myös ottaa huomioon. Lue lisää täältä.

Viikon video

Finnish Hangout on Air: Dynaamiset hakumainokset

Tässä Hangoutissa Antti keskustelee Dynaamisista Hakumainoksista. Ensin käymme läpi lyhyesti dynaamisten mainoksien hyötyjä, jonka jälkeen katsomme miten pystymme kaikista tehokkaimmin tekemään uusia dynaamisia hakukampanjoita ja optimoimaan niitä.

Voit jättää kysymyksesi perjantaille tai esittää kysymyksesi livenä!

Hauska fakta

Me pidämme avoimesta ja eloisasta työympäristöstä. Täältä näet kirkkaan ja inspiroivan alueen tapaamisia, työskentelyä, tai vain kahvittelua varten. Eloisa työympäristö mahdollistaa tehokkaan työskentelyn

GSW_8 Floor_2.jpg

Haluatteko työskennellä vähemmän, mutta saada samalla enemmän irti? Seuraa Hangouttiamme dynaamisista hakumainoksista ensi perjantaina, ja lue siitä myös lisää täältä ennen sitä. 

Written by Marcus Holgersson, Google AdWords
Kääntänyt: Sonja ja Tiia, Google AdWords