Pohjoismaiden Google AdWords -tiimi esittää teille meidän uuden viikottaisen päivityksemme. Tässä saat yhteenvedon kaikista päivityksistämme hieman kuin uutiskirjeen tapaan. Kerromme teille myös tulevista tapahtumistamme, kuten suorasta Hangout-webinaaristamme tänä perjantaina. Tavoitteemme on julkaista tämä joka perjantai, joten pidättehän blogiamme silmällä! Luonnollisesti meitä kiinnostaa kuulla myös teidän mielipiteenne ja kommenttinne.

Viikon mainoskäytäntö


Tänä viikkona kerromme teille aihepiiriin ja sijaintiin perustuvaa mainontaa koskevasta käytännöstämme. Tähän käytäntöön liittyy monta erilaista piirrettä, ja siksi me keskitymme uudelleenmarkkinointia koskevaan käytäntöön. Muista tämän käytännön koskettamista asioista voitte lukea tästä artikkelista.

Suurin osa teistä käyttää uudelleenmarkkinointilistoja ongelmitta, eivätkä nämä teitä kosketa. Kaikissa liiketoimissa ei kuitenkaan uudelleenmarkkinoinnin käyttöönottaminen ole mahdollista johtuen liiketoimen potentiaalisesta arkaluontoisuudesta liittyen henkilöitävän ja herkän informaation keräämiseen.

Alle olemme listanneet eräitä esimerkkejä aiheista, joiden kanssa uudelleenmarkkinointi ei ole mahdollista. Jos haluat nähdä kokonaisen listan, voit sen nähdä tässä artikkelissa.

  • kiinnostus tai osallistuminen aikuisille suunnattuun toimintaan
  • seksuaalisiin mieltymyksiin tai suuntautumiseen liittyvät tiedot
  • rotuun tai etniseen alkuperään liittyvät tiedot
  • poliittisiin mielipiteisiin liittyvät tiedot
  • ammattiyhdistyksen jäsenyyteen tai yhteistyösuhteeseen liittyvät tiedot
  • uskontoon tai uskonnollisiin vakaumuksiin liittyvät tiedot

Viikon video

Suomen Hangout on Air: Haku 2.0 - Helpota tilin hallinnointia

Antti kertoo teille tässä Hangoutissa lisää Haku 2.0:sta ja kuinka voitte käyttää sitä helpompaan kampanjan hallinnointiin. Selitämme mistä siinä on kyse, miksi sitä tarvitsette ja totta kai kuinka voitte ottaa sen käyttöön kampanjoissanne. Voitte esittää kysymyksenne nyt, tai suorassa lähetyksessä ensi perjantaina.

Ilmoittaudu mukaan!

Viikon mielenkiintoinen fakta

Oletko koskaan miettinyt miltä Googlen vastaanotto näyttää? Dublinissa se näyttää tältä:Ensimmäinen vaikutelma on kaikista tärkein, samoin myös sivustojen kera. Suosittelemme että kiinnitätte huomiota sivustonne latautumiseen: voitte tätä testata esimerkiksi meidän PageSpeed-työkalumme avulla!
https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/