Viime vuoden lopulla julkaistu AdWords Editor 11.0 on merkittävin päivitys, joka tähän työkaluun on tehty vuonna 2006 ilmestyneen ensimmäisen version jälkeen. Tänään tuomme kaikkien mainostajien ulottuville AdWords Editorin uusimman päivityksen. Tämä versio sisältää muun muassa kattavan tuen tunnisteille, päivitetyille URL-osoitteille, vain soitto -mainoksille ja mobiilisovellusten mainoksille. Tutkitaanpa seuraavaksi tarkemmin näitä uusia ominaisuuksia.

Tunnisteet

Käyttäjien toivomusten mukaisesti AdWords Editor tarjoaa nyt kattavan tunnisteiden tuen. Tunnisteiden avulla organisoit tilisi objektit, kuten kampanjat ja avainsanat, tarkoituksenmukaisiin ryhmiin. Keskeisten tietojen suodatus ja raportointi sujuvat helposti ja nopeasti.


Nyt voit luoda, muokata ja poistaa tunnisteita AdWords Editorin jaetun kirjaston Tunnisteet-välilehdellä. Kampanjoiden, mainosryhmien, avainsanojen ja mainosten datanäkymissä voit lisätä ja poistaa tunnisteita. Voit myös suodattaa näkymät tunnisteiden mukaan sekä viedä ja tuoda tunnisteisiin liittyvien tilimuutosten tietoja.


Päivitetyt URL-osoitteet

Aiemmin tänä vuonna otimme käyttöön päivitetyt URL-osoitteet. Halusimme nopeuttaa osoitteiden seurantatietojen hallintatoimia, vähentää Googlen indeksointirobotin käyntejä verkkosivustoissa sekä ottaa käyttöön uudet ValueTrack-parametrit ja muokatut seurantaparametrit. Päivitettyjen URL-osoitteiden tuesta on sinulle apua, kun siirryt käyttämään uutta järjestelmää heinäkuun 1. päivään mennessä. Voit päivittää kohde-URL-osoitteesi AdWords Editorissa ja aloittaa sen jälkeen lopullisten URL-osoitteiden ja seurantamallien joukkohallinnan. Lisätietoja URL-osoitteiden päivittämisestä on ohjekeskuksen artikkelissa.

Vain soitto -mainokset

Vain soitto -mainokset tarjoavat mobiililaitteiden käyttäjille helpon ja nopean tavan ottaa puhelimitse yhteyttä yritykseesi. Nyt voit luoda ja hallita näitä mainoksia AdWords Editorissa.

Mobiilisovelluksissa näytettävät mainokset

Näyttämällä mainoksia mobiilisovelluksissa tavoitat alati kasvavan käyttäjäryhmän, jonka jäsenet pelaavat, kuuntelevat musiikkia ja nauttivat viihteestä mobiililaitteellaan. Avainsanat ja kohdistaminen -kohdassa voit nyt valita mainosten näyttämisen tietyissä sovellusluokissa, valitsemissasi sovelluksissa (tai sijoitteluissa) ja mobiilisovellusluokissa, kuten Pelit- tai Ostokset-luokassa.

Huoltajuuden ja omien suhdeyleisöjen määrittäminen Google Display -verkostossa

Kohderyhmään perustuvan markkinoinnin avulla tavoitat kaikki Google Display -verkoston käyttäjät, jotka todennäköisesti kuuluvat tiettyyn kohderyhmään. Sukupuolen ja iän lisäksi voit nyt käyttää huoltajuutta kohdistusperusteena.

Olemme lisänneet yleisöjen määritykseen myös omien suhdeyleisöjen tuen. Omat suhdeyleisöt -ominaisuuden avulla voit luoda liiketoimintasi tarpeita vastaavia suhdeyleisöjä. Näin tavoitat asiakkaat, jotka ovat kiinnostuneita yrityksesi tuotteista ja palveluista.

Eikä tässä vielä kaikki...

AdWords Editorin uusinta versiota varten olemme myös parantaneet hakupalkkia, laajentaneet lokalisoinnin tukea ja kehittäneet käyttöliittymän yleisiä navigointiominaisuuksia. Lisätietoja kaikista uusista ominaisuuksista on ohjekeskuksen artikkelissa.

Ota AdWords Editor 11.1 käyttöön jo tänään!


Lähettäjä: Geoff Menegay, tuotepäällikkö, AdWords Editor
Postat av Marcus Holgersson, Google AdWords