Kampanjoiden hallinta on nyt entistäkin helpompaa

Olemme tänään julkaisseet AdWords-sovelluksen, jonka avulla voit tarkastella ja hallita mainostesi tehokkuutta helposti myös liikkeellä ollessasi. Tämä uusi Android-sovellus on nyt maailmanlaajuisesti saatavilla nykyisille AdWords-asiakkaille.


Kaikenkokoiset yritykset käyttävät älypuhelimia yhä enemmän erilaisten toimintojensa hallintaan aina asiakastuesta tuotetilauksiin ja markkinointiin. Nyt voit varmistaa myös AdWords-kampanjoidesi sujuvuuden älypuhelimesi avulla – huolimatta siitä, mihin työsi sinua vie.

Tämän AdWords-tilisi tietokonekäyttöä täydentävän sovelluksen avulla voit
  • tarkastella kampanjatilastoja
  • päivittää hintatarjouksia ja budjetteja
  • saada reaaliaikaisia hälytyksiä ja ilmoituksia
  • parantaa kampanjoitasi ehdotusten pohjalta
  • soittaa Google-asiantuntijalle.

                                   
Lataa AdWords App Android-laitteeseen

Philly Marketing Labsin maksullisista hakupalveluista vastaava vanhempi esimies Tommy Sands kertoo: "Nyt voin tarkastella AdWords-tilejäni ja tehdä niissä toimintoja myös silloin, kun käytettävissäni on vain mobiililaite. Tämä helpottaa työtäni ja tehostaa kampanjoiden hallintaa. On mukavaa tietää, että olen aina vain muutaman napautuksen päässä tarvitsemistani tiedoista riippumatta siitä, missä olen menossa."

Tarkastele tietoja ja tee muutoksia liikkeellä ollessasi

Aina kun avaat sovelluksen, näet yhteenvedon klikkauksista, kuluista ja konversioista. Jos haluat tarkempia tilastoja, voit tarkastella tietoja mainosryhmän, viikonpäivän ja laitteen mukaan.

Kampanjan tehokkuus voi muuttua milloin tahansa – nyt voit reagoida muutoksiin nopeasti, vaikka olisit kaukana työpisteeltäsi. Jos esimerkiksi huomaat, että tehokkain kampanjasi uhkaa ylittää budjetin, voit tehdä siihen muokkauksia ja välttyä näin mahdollisilta menetyksiltä. Voit jopa keskeyttää kampanjan tai vaikkapa käynnistää kampanjan aikasidonnaisen tarjouksen tarpeiden mukaan.


Saat sovelluksesta muokattuja ehdotuksia, joihin voit reagoida heti. Jos sinulla esimerkiksi olisi mahdollisuus saada lisää näyttökertoja hintatarjouksia muokkaamalla, saat ilmoituksen, jotta voit tehdä tarvittavat muutokset suoraan sovelluksesta.

                        

Hanki sovellus

AdWords App on nyt saatavana laitteisiin, joiden käyttöjärjestelmä on Android 4.0 tai uudempi. Aloita käyttö lataamalla sovellus jo tänään Google Play Kaupasta. Lisätietoja on ohjekeskuksessa. Otamme mielellämme vastaan palautetta AdWordsin käytöstä tien päällä.


Kirjoittaja: Geoff Menegay, tuotepäällikkö, AdWords
Posted by Marcus Holgersson, Google AdWords