Ihmiset viettävät paljon aikaa internetissä ja ovat yritykseesi yhteydessä uusin tavoin nähtyään mainoksesi.  Kuluttajat etsivät tuotteita ja palveluja yhä useammin älypuhelimellaan ja soittavat heti löydettyään etsimäänsä. Itse asiassa 70 prosenttia mobiilihakuja tehneistä soittaa yritykseen suoraan hakutuloksista.[1]


Uusilla vain soitto -kampanjoilla tavoitat potentiaaliset asiakkaat helposti, sillä puhelinnumerosi, yrityksesi kuvaus ja soittopainike näkyvät suoraan hakutuloksissa.

                             


Yrityksille, jotka haluavat vastaanottaa puheluita verkkosivuston klikkausten sijaan

Vain soitto -kampanjat on suunniteltu siten, että ne näkyvät vain sellaisissa mobiililaitteissa, joilla voi soittaa puheluja. Yrityksesi saattaa siis vastaanottaa puhelun jokaisesta maksamastasi klikkauksesta.

Tee hintatarjouksia vain puheluista

Koska jokainen klikkaus voi johtaa puheluun, voit suunnitella hintatarjousstrategiasi puheluiden hankintakohtaisen hintatavoitteen tai mainostuoton tavoitteen perusteella. Näin voit maksimoida jokaisen yritykseesi saapuvan puhelun arvon.

”Yhä useampi asiakkaamme pyytää meiltä vakuutustarjousta soittamalla mobiililaitteella. Hienointa vain soitto -mainoksissa on se, että voimme määrittää hintatarjoukset puhelun arvon perusteella. Tällä tavalla voimme saavuttaa erityisesti puhelimen kautta saaduille myynneille asetetut ROI-tavoitteet.”

Jason Johnson
Marketing Director, Clearlink Insurance

Soittokehotukseen keskittyvien mainosten luominen

Laadi puheluihin sopivat mainostekstit käyttämällä esimerkiksi ilmauksia ”keskustele asiantuntijamme kanssa jo tänään” tai ”varaa keskusteluaika soittamalla”. Näin teet selväksi, että asiakkaat voivat ottaa suoraan yhteyttä yritykseesi joutumatta käymään sivustollasi.

Yhdysvaltalaisessa tietoliikennepalvelujen jälleenmyyntiyrityksessä BizLabissa suurin osa konversioista saadaan puhelimitse. 

Uusien vain soitto -mainosten mobiililaitekohdistukset ovat lisänneet liidimääriämme ja kasvattaneet konversioprosenttiamme, koska esimerkiksi Soita nyt -tyyppiset mainokset ohjaavat puheluita tehokkaasti.”

Catherine Wilson
Senior PPC Analyst, BizLab

Suuri internetpalveluja tarjoava yritys käyttää vain soitto -kampanjoita, koska siten asiakkaat saavat helposti ja nopeasti yhteyden myyntitiimiin. 

”Vain soitto -mainosten toimintakehotusta on helppo noudattaa, mikä tekee mobiiliostosten tekemisestä entistä miellyttävämpää. Asiakkaan ei enää tarvitse vierailla verkkosivustollamme ennen yhteydenottoa. Asiakkaat saavat haluamansa tuotteen helposti soittamalla suoraan myyntiimme. Asiakaskokemus on entistä miellyttävämpi ja puhelujen ja myyntien määrä on lisääntynyt, joten tästä hyötyvät sekä asiakkaat että mainostajat.”

Josh Leibner
Director of Paid Search at Red Ventures, Marketing Partner for Large Businesses


Lisätietoja
Jos käytät tällä hetkellä puhelulaajennusasetuksen avulla luotuja vain soitto -mainoksia, tutustu vain soitto -kampanjoiden käyttöönottoon AdWords-ohjekeskuksessa.

Kirjoittaja: Amit Agarwal, tuotepäällikkö, AdWords


*****************

  [1] Google/Ipsos, The Role of Click to Call in the Path to Purchase, syyskuu 2013.