Kuluneiden kahden kuukauden aikana olemme julkaisseet AdWordsin tehokäyttäjille suunnattuja työkaluja. Nämä nimenomaan edistyneimmille mainostajillemme suunnitellut työkalut yksinkertaistavat työnkulkua ja vähentävät kampanjan hallintaan kuluvaa aikaa. Nyt julkaisemme kiinnostavan päivityksen yhteen suosituimmista työkaluistamme: AdWords Editoriin.

AdWords Editor 11.0 on alkujaan vuonna 2006 julkaistun sovelluksen toistaiseksi laajin päivitysversio. Se on suunniteltu uudelleen alusta alkaen: olemme parantaneet kaikkia sen tunnetuimpia ja pidetyimpiä ominaisuuksia sekä lisänneet uusia ominaisuuksia, joiden avulla voit tehdä entistä enemmän entistä nopeammin. AdWords Editor 11.0:n upouusi ulkoasu ja nopeampi käyttöliittymä tehostavat tilien ja kampanjoiden tarkastelua ja muutosten tekemistä.Hallinnoi tilejä ja kohteita rinnakkain

Voit tarkastella tilisi eri osia samanaikaisesti avaamalla useita ikkunoita AdWords Editor 11.0:ssä. Nyt voit esimerkiksi avata uuden ikkunan avainsanaluettelon tarkastelua varten mainoksia luodessasi. Voit myös helposti hallinnoida useita tilejä samanaikaisesti avaamalla haluamasi määrän ikkunoita. Kun asettelet ikkunat vierekkäin, voit jopa kopioida ja liittää tai vetää ja pudottaa kohteita ikkunoiden välillä. Voit myös lisätä ja hallinnoida kaikkia tilejäsi, ladata tietoja ja seurata tiloja uudella tilinhallintatyökalulla.

Löydä etsimäsi nopeammin

Tiliesi kasvaessa kasvaa myös tarve löytää etsimäsi asiat nopeasti. AdWords Editor 11.0:ssä on uusi paneeli tyyppiluetteloiden valitsemiseen. Tämän ominaisuuden ansiosta sinun ei enää tarvitse käyttää välilehtiä siirtymiseen, joten voit nopeasti suorittaa yleisiä toimintoja ja pääset samalla heti käsiksi kampanjoihisi, kehittyneisiin ominaisuuksiin ja asetuksiin.

                                             
Jos etsit jotakin erityistä, käytä entistä parempaa tarkennetun haun palkkia. Nyt voit käyttää useita hakukriteereitä ja suodattimia ja jopa tallentaa suositut haut tulevaa käyttöä varten. Kun olet löytänyt etsimäsi, siirtyminen ja muutosten tekeminen käy helposti yksinkertaisilla pikanäppäinyhdistelmillä (Mac ja Windows). Siirry mainosryhmään ja luo hetkessä uusi avainsanajoukko. Voit myös nopeasti siirtyä suosituimpiin joukkomuokkaustyökaluihin mistä tahansa näkymästä. Etsi ja korvaa mainostekstiä vain muutamalla klikkauksella tai muuta useiden avainsanojen kirjainkokoa samanaikaisesti.

Suorita entistä enemmän toimintoja usealle kohteelle kerralla

AdWords Editor 11.0:ssä on entistä helpompaa tehdä laajan mittakaavan muutoksia. Kehittynyt monivalintatoiminto tekee tilisi tiettyjen osien tarkastelemisesta ja päivittämisestä helppoa. Valitse mikä tahansa kampanja- ja mainosryhmäyhdistelmä ja tarkastele sen mainoksia tai avainsanoja ja liitä ne useisiin kampanjoihin ja mainosryhmiin kerralla.

Hallinnoi omaa jaettua kirjastoasi ja määritä hintatarjousstrategioita ja sivustolinkkejä useille kampanjoille ja mainosryhmille kerralla. Tee useita muutoksia -työkalu jakaa tekstin automaattisesti riveille ja sarakkeisiin, kun lisäät, päivität tai poistat useita kohteita lennossa. Uusimmat muutokset sisältävä yksityiskohtainen historia on vain muutaman klikkauksen päässä, kuten myös mahdollisuus kumota tai toistaa useat muutokset peräkkäin tai kerralla.

Päivitä AdWords Editor versioon 11.0

AdWords Editorin uusin versio on nyt saatavilla maailmanlaajuisesti Mac- ja Windows-koneille. Päivitä heti! Lisätietoa AdWords Editorin versiosta 11.0 saat AdWords-ohjekeskuksesta.

AdWords Editorin aikaisempien versioiden tuki jatkuu neljän kuukauden ajan, jotta ehdit tehdä päivityksen. Jotta voit käyttää AdWords Editoria keskeytyksettä, tee päivitys versioon 11.0 viimeistään 2. huhtikuuta 2015.

Lähettäjä: Geoff Menegay, tuotepäällikkö, AdWords Editor
Posted by Marcus Holgersson, Google AdWords