Menestyminen pienyrittäjänä tarkoittaa oikeita asiakkaita sekä yhteydenpitoa heidän kanssaan.
Yritykset käyttävät yhä enemmän älypuhelimia, joten tästä päivästä lähtien teemme niiden käytöstä helpompaa muutamalla Google My Businessin Android- ja iOS-sovellusten parannuksella. Toivomme, että se tekee oikeiden asiakkaiden löytämisestä helpompaa, etsivätpä he sinua pöytäkoneellaan tai puhelimellaan liikkeellä ollessaan.

Mikään ei piristä päivää niin kuin tyytyväisen asiakkaan antama arvostelu. Tästä päivästä lähtien yritysten omistajat voivat nähdä Google My Business -sovelluksissa arvosteluja kaikkialta internetistä. Yritysten omistajat ovat kertoneet, kuinka paljon asiakkaat arvostavat vastauksia, joten sovelluksessa voi myös vastata Google-arvosteluihin. Lisäksi se antaa reaaliaikaisia ilmoituksia, jos haluat olla selvillä verkkomaineestasi.     
 
Mietitkö, miten asiakkaat käyttävät älypuhelimiaan ottaessaan yhteyttä yritykseesi? Voit nyt nähdä, milloin sinut Googlesta löytäneet ihmiset soittavat tai mistä he saavat ajo-ohjeet. Voit siis valmistautua seuraavaan maanantairuuhkaan.
 
Muutokset tulevat käyttöön tulevien päivien aikana, joten jos et näe vielä päivityksiä, palaa pian takaisin. Lisätietoja mobiilisovelluksesta saat käymällä Google My Businessin ohjekeskuksessa.


Lähettäjä Abhishek Poddar, tuotepäällikkö