Aikaisemmin tänä vuonna kerroimme eräistä tavoista, joilla WordStreamin ja Elmo Talent Softwaren kaltaiset mainostajat ovat saavuttaneet erinomaisia tuloksia käyttämällä AdWordsin uutta Hakuverkosto Display-valinnalla -kampanjatyyppiä. Sittemmin jo yli 300 000 kampanjaa on päivitetty tähän uuteen kampanjatyyppiin.
Haluamme muistuttaa, että 16.9.2014 alkaen kaikki Haku- ja Display-verkostot -kampanjat päivitetään automaattisesti uuteen, tehokkaampaan Hakuverkosto Display-valinnalla -kampanjatyyppiin. Suosittelemme, että päivität kampanjasi itse ennen kyseistä päivämäärää, jotta voit tehdä sen haluamallasi tavalla. Muussa tapauksessa AdWords-järjestelmä päivittää kampanjat automaattisesti. Päivitys ei vaikuta Vain hakuverkosto- ja Vain Display-verkosto -tyyppisiin kampanjoihin.
Jos sinulla on käynnissä Haku- ja Display-verkostot -kampanja, voit päivittää sen nyt yhdellä klikkauksella ja saada heti parempia tuloksia.
Kolme syytä, miksi päivitys kannattaa tehdä nyt:
  • Parempi tehokkuus: Hakuverkosto Display-valinnalla -kampanjatyyppiin päivittäneillä mainostajilla klikkausprosentti on kasvanut keskimäärin 35 prosenttia ja hankintakohtainen hinta laskenut 35 prosenttia Hakuverkosto Display-valinnalla -kampanjan Display-verkostossa näytettyjen mainosten osalta. *Tulokset vaihtelevat kampanjakohtaisesti.

  • Helpompi hallittavuus: Voit hallita kampanjaa aivan kuten tavallista hakuverkostokampanjaa. Määrittämiäsi asetuksia, kuten avainsanoja ja hintatarjouksia, käytetään automaattisesti asiakkaiden etsimiseen Display-verkostossa, joten ylimääräisiä toimenpiteitä ei tarvita.

  • Muokattavuus sen perusteella, kuinka haluat kampanjoidesi toimivan: Saatat saada päivityksen jälkeen vähemmän klikkauksia ja näyttökertoja, mutta mainostasi klikkaavat ja katselevat ihmiset tekevät todennäköisemmin ostoksia. Jos taas nykyisten klikkaustasojen säilyttäminen on tärkeää mainontatavoitteidesi kannalta, luo lisäksi uusi Vain Display-verkosto -kampanja. Näin voit sisällyttää alkuperäisen kampanjan asetukset ja kohdistusvaihtoehdot uuteen kampanjaan, mikä mahdollistaa osaltaan klikkaustasojen pitämisen ennallaan.
Autamme mielellämme

Haluamme, että menestyt AdWordsin avulla. Ota yhteyttä, jos tarvitset apua päivittäessäsi kampanjasi Hakuverkosto Display-valinnalla -kampanjatyyppiin. Löydät Ohjekeskuksestamme lisätietoja, vinkkejä ja resursseja siitä, kuinka voit menestyä AdWordsin avulla.
Ahmad Anvari, Google Display -verkoston tuotepäällikkö

*Ensimmäisten testitulosten perusteella asiakkaan uusien Hakuverkosto Display-valinnalla -kampanjoiden Display-verkoston osuuden klikkausprosentti paranee keskimäärin 35 prosenttia ja hankintakohtainen hinta laskee keskimäärin 35 prosenttia nykyisiin Haku- ja Display-verkostot -kampanjoihin verrattuna. Ensimmäisten testitulosten perusteella asiakkaat saavat myös keskimäärin 10–15 prosenttia enemmän tuloksia Vain hakuverkosto -kampanjoihin verrattuna. Yksittäisten kampanjoiden tehokkuus voi vaihdella.