Olemme lisänneet oman asiakaskeskuksen tuen, joten nyt automaattisia sääntöjä voi suorittaa useissa asiakastileissä. Useita tilejä voi siis hallinnoida entistä nopeammin, helpommin ja tehokkaammin. Pääset alkuun valitsemalla Tehokkuus- tai Budjetti-välilehden avattavasta Automaattinen-valikosta.

 

Tässä AdWordsin ohjekeskuksen artikkelissa käydään läpi automaattisten sääntöjen määrittäminen omassa asiakaskeskuksessa. Kuten ehkä huomasitkin, vaiheet ovat pääosin samat kuin henkilötileissä, mutta olemme lisänneet osiot tilin ja valuutan valitsemista varten:

 

Muista tarkistaa, että olet määrittänyt säännön oikein napsauttamalla Esikatsele tulokset -painiketta. Esikatselu näyttää säännön suoritukselle valitsemasi ajan asiakkaidesi aikavyöhykkeiden mukaisesti. Saat kuvan muutoksista, jotka sääntö tekee ensimmäiselle valitsemallesi tilille. Lisätietoja mainostajien tekemistä suosituista sääntötyypeistä on tässä AdWords-ohjekeskuksen artikkelissa. Lisätietoja automaattisista säännöistä on Ad Innovationsissa.

Tekijä: markkinoinnin tuotejohtaja Andrew Truong