Sen jälkeen, kun julkaisimme Google+ -palvelun muutama kuukausi sitten, olemme toivottaneet tervetulleiksi yli 40 miljoonaa ihmistä ja esitelleet yli 100 uutta ominaisuutta. Kaikiltä näiltä ihmisiltä puuttuu kuitenkin vielä yksi tärkeä asia - sinun yrityksesi.

Haluamme auttaa sinua solmimaan asiakkaisiisi yhtä vahvoja siteitä verkossa kuin tosielämässäkin. Sen takia julkaisemme Google+ for Business -palvelun, jossa on työkaluja ja tuotteita, joiden avulla pääset lähemmäs asiakkaitasi. Tämän palvelun keskeinen osa on Google+ -Sivut, joka muodostaa yrityksesi identiteetin Google+ -palvelussa.Google+ -Sivut: Käy oikeita keskusteluja oikeiden ihmisten kanssa
Saadaksesi yrityksesi Google+ -palveluun sinun täytyy ensin luoda Google+ -sivu. Sivullasi voit julkaista yritystäsi koskevia päivityksiä ja uutisia, keskustella asiakkaidesi kanssa, lähettää räätälöityjä viestejä määritetyille ihmisryhmille ja nähdä ympäri verkkoa saamiesi +1-merkintöjen määrän. Tässä muutamia Google+ -Sivujen ominaisuuksia, joista luulemme sinun hyötyvän:

Hangoutit
Saatat välillä haluta jutella asiakkaidesi kanssa kasvotusten. Jos sinulla on esimerkiksi kirjakauppa, saatat haluta kutsua kirjailijan kertomaan uusimmasta kirjastaan tai jos myyt kosmetiikkatuotteita, kosmetologit haluavat ehkä järjestää meikkauskursseja. Hangoutit tekevät tästä helppoa, sillä sen avulla voit käydä korkealaatuisia videokeskusteluja jopa yhdeksän asiakkaan kanssa vain yhdellä napsautuksella. Voit käyttää Hangouteja palautteen saamiseen, ongelmien ratkaisemiseen tai vain ihmisiin tutustumiseen - reaaliajassa.

Piirit
Piirit-palvelun avulla voit ryhmitellä sivuasi seuraavat ihmiset pienempiin yleisöihin. Tämän jälkeen voit jakaa tietyille ryhmille räätälöityjä viestejä. Voit esimerkiksi luoda piirin kanta-asiakkaistasi ja tarjota heille erityisalennuksen.+1-painike ja Google+ -tunnuskuva: Auta vanhoja asiakkaita suosittelemaan uusia
Google+ -Sivut auttaa sinua myös tarjoamaan mahtavaa sisältöäsi käyttäjille sellaisessa muodossa, että heidän on helppo jakaa se ystävilleen. Esittelimme +1-painikkeen, jonka avulla asiakkaasi voivat suositella yritystäsi verkossa - Google-haussa, mainoksissasi tai sivustoilla verkossa sekä mobiililaitteissa. Nyt asiakkaasi voivat antaa sivullesi +1-merkinnän, jolloin he suosittelevat suoraan ystävilleen koko brändiäsi sen sijaan, että suosittelisivat vain yksittäistä mainosta tai sivustoa.Auttaaksemme asiakkaitasi löytämään sivusi ja aloittamaan jakamisen olemme julkaisseet kaksi painiketta, jotka voit lisätä sivustoosi vierailemalla Google+ -tunnuskuvan määrityssivulla:

● Google+ -kuvake on pieni kuvake, joka vie suoraan Google+ -sivullesi.● Lähipäivinä julkaisemme Google+ -tunnuskuvan, jonka avulla ihmiset voivat lisätä sivusi piireihinsä lähtemättä sivustoltasi ja saada päivityksiä yritykseltäsi Google+ -palvelun kautta.Lisää +1-merkintöjesi määrää ja paranna mainostesi tehokkuutta
Pian on myös tulossa mahdollisuus liittää Google+ -sivusi sivustosi AdWords-kampanjaan, jolloin kaikki +1-merkintäsi -- Google+ -sivultasi, verkkosivustoltasi, mainoksistasi ja hakutuloksista -- lasketaan yhteen ja näytetään yhteissummana. Kuluttajat näkevät kaikki suositukset, jotka yrityksesi on saanut, katsoivat he sitten mainosta, hakutulosta tai sivuasi. Tämä tarkoittaa sitä, että 40 miljoonan Google+ -palvelun käyttäjän lisäksi +1-merkintäsi näkyvät myös niille miljardeille ihmisille, jotka käyttävät Googlea joka päivä. Liittääksesi sivusi AdWords-kampanjaasi seuraa ohjeita, jotka löytyvät AdWords-palvelun Ohjekeskuksesta.

Google+ -palvelun liittäminen osaksi Googlea
Lopullinen päämäärämme Google+ -palvelun suhteen on muokata koko Googlen käyttökokemusta -- liittää yritysten identiteetti ja jakamismahdollisuus kaikkiin tuotteisiimme. Tänään julkaisemme uuden kokeellisen Direct Connect -ominaisuuden, jonka avulla asiakkaasi löytävät helposti Google+ -sivusi Google-haulla. Kun yritystäsi haetaan lisäämällä +-merkki yrityksesi nimen eteen, Direct Connect vie haun tekijän suoraan Google+ -sivullesi. Kokeile esimerkiksi tekemällä Google-haku "+YouTube". Ihmisiä kehotetaan myös lisäämään piireihinsä automaattisesti Google+ -sivut, jotka he löytävät Direct Connect -ominaisuuden avulla. Direct Connect ei toimi kaiklla. Voit selvittää, onko sivusi kelvollinen, ja saat lisätietoja Ohjekeskuksestamme.Tämä on vasta alkua
Haluamme auttaa sinua lisäämään yrityksesi Google+ -palveluun niin pian kuin mahdollista, joten aloitamme kaikille avoimen Google+ -Sivujen kenttäkokeilun tänään. Google+ -sivun luominen kestää vain muutaman minuutin. Aloittaaksesi tarvitset henkilökohtaisen Google+ -profiilin. Jos sinulla ei ole Google-tiliä, voit liittyä nopeasti ja helposti. Jos taas tarvitset kannustusta, vilkaise joitakin yrityksiä, jotka ovat jo aloittaneet Google+ -sivujensa rakentamisen:Lisätietoja Google+ -palvelun toiminnasta omalle yrityksellesi saat käymällä Google+ yrityksellesi -sivustolla. Olemme vasta päässeet alkuun ja esittelemme monta uutta ominaisuutta seuraavien viikkojen ja kuukausien aikana. Saadaksesi uusimmat uutiset ja vinkit lisää Google+ yrityksellesi -sivu piireihisi. Jos sinulla on ideoita siitä, miten voimme parantaa Google+ yrityksellesi -palvelua, kuulemme niistä mielellämme.

Kirjoittanut Dennis Troper, tuotepäällikkö, Google+ -Sivut