Tänään julkistamme AdWords Editor 9.5:n! Tämä versio tukee kampanjakokeiluja, sijaintilaajennuksia ja useita muita ominaisuuksia, jotka parantavat AdWords-kampanjoiden hallinnoinnin tuottavuutta. Tärkeimmät muutokset on korostettu alla, ja voit tarkastella ominaisuuspäivitysten täydellistä luetteloa AdWords Editorin version 9.5 julkaisutiedoissa.

AdWords Editorin version 9.5 kohokohdat:

Kampanjakokeilut
Voit nyt ylläpitää kampanjakokeilujasi toimimalla seuraavasti:

  • Kokeilun tilan (vain vertailu, vain kokeilu, vertailu ja kokeilu) käyttäminen ja muokkaaminen mainosryhmä-, mainos- tai avainsanatasolla.
  • Korkeimman napsautuskohtaisen oletushinnan, Display-verkoston korkeimman napsautuskohtaisen hinnan tai korkeimman tuhannen näyttökerran hintatarjouskertoimen käyttäminen ja muokkaaminen mainosryhmätasolla.
  • Korkeimman napsautuskohtaisen hintatarjouskertoimen käyttäminen ja muokkaaminen avainsanatasolla.
  • Kokeilujen tilojen ja hintatarjouskertoimien tuominen ja vieminen CSV- ja XML-muodoissa.

Sijaintilaajennukset
Versio 9.5 tukee uusia ja olemassa olevia sijaintilaajennuksia. Voit luoda uuden manuaalisen sijaintilaajennuksen mille tahansa osoitteelle, muokata nykyisiä sijainteja ja ladata/lähettää sijaintilaajennuksia CSV- ja XML-muodoissa.

Taustalataus
Jos käytät useita suuria tilejä, voit nyt ladata toisen tilin taustalla samaan aikaan, kun käytät toista avointa tiliä. Tämä voi todella säästää aikaa, koska pystyt jatkamaan työskentelyä sen sijaan, että odottaisit latauksen valmistumista.

Olemme tehneet myös useita käytettävyysparannuksia, kuten parannelleet peruutustoimintoja ja tehostaneet useiden kohteiden lisäämisen työnkulkua.

Kun kirjaudut AdWords Editor ‑tiliisi seuraavan kerran, sinua pyydetään päivittämään uusimpaan versioon. Voit ladata version 9.5 myös AdWords Editorin verkkosivustosta. Kun olet asentanut AdWords Editorin uuden version, sinun on ladattava tilisi uudelleen. Säilytä kommentit ja tiliin viemättömät muutokset valitsemalla Päivitä varmuuskopioinnin jälkeen, kun näet automaattisen kehotteen, ja tallenna varmuuskopiotiedosto tietokoneellesi. Lataa sitten tilisi uudelleen ja tuo varmuuskopiotiedosto AdWords Editoriin. Pieni osa käyttäjistä saattaa joutua poistamaan AdWords Editorin edellisen version asennuksen manuaalisesti.

Lisätietoja on julkaisutiedoissa ja AdWords Editorin ohjekeskuksessa.

Kirjoittanut: Inside AdWords team