Maaliskuussa julkaisimme +1 -painikkeen englanninkielisiin hakutuloksiin Google.com-sivulla. +1 -Painikkeen avulla sivustostasi innostuneet käyttäjät voivat auttaa kavereitaan ja muitakin löytämään tarjoamasi sisällön juuri oikealla hetkellä. Tänään +1- merkinnät alkavat näkyä Googlen hakutuloksissa kaikkialla maailmassa. Ensimmäiset sivustot, joilla uutuus on käytössä, ovat Google.co.uk, Google.de and Google.fr. Lähiviikkojen aikana mukaan tulee lisää maita.+1- merkinnät eivät ole vain hakua varten. +1- painike on saatavana myös sinun sivustollesi. Näin netin käyttäjät voivat kätevästi suositella sivujasi.

Teemme yhteistyötä monien sivustojen kanssa, ja tulet huomaamaan +1- painikkeen niillä lähiaikoina.


Voit lisätä +1 -painikkeen sivustollesi käyttämällä +1 -painiketyökalua Google Webmaster Central-sivulla. Määritä lyhyt koodinpätkä ja lisää se niille sivuillesi, joilla haluat +1 -painikkeen näkyvän.

Uskomme että nämä suositukset auttavat käyttäjiä tietämään, milloin mainoksesi ja palveluihisi liittyvät hakutulokset vastaavat juuri heidän tarpeisiinsa. Ne parantavat mahdollisuuksiasi saada käyttäjät juuri sinun sivuillesi.

Sinun ei tarvitse tehdä muutoksia mainosstrategiaasi +1 -painikkeiden takia, eikä Laatupisteidesi laskuperusteisiin ole tulossa muutoksia. (+1- merkinnät vaikuttavat tosin orgaaniseen hakusijoitukseen.)

+1- painike on hakutehostin, joka voi auttaa jo hyvin toimivaa hakumainoskampanjaa toimimaan entistä paremmin, kaikkialla maailmassa.

Saat lisätietoja +1- painikkeesta ja sen vaikutuksesta hakumainoksiisi Google Ad
Innovations -sivulla
.

Kirjoittanut: Inside AdWords Team