Oletko web-kehittäjä? Työskenteletkö digitaalisen markkinointiviestinnän toimistossa? Entä kuuluvatko hakukoneoptimointi ja hakukonemarkkinointi (SEO ja SEM) päivääsi? Tarjoatko internetiin liittyviä palveluja pienille ja keskisuurille yrityksille? Lue tämä blogikirjoitus!

Google näkee tärkeäksi vahvistaa ja tukea digitaloutta Suomessa. Siksi haluamme auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä menestymään verkossa.

Monet yritykset, jotka käyttävät Googlen tarjoamia keinoja markkinointiviestinnässään, luottavat pieniin mainos- tai viestintätoimistoihin ja freelancereihin parantaakseen näkyvyyttään internetissä. Nyt julkistettu kumppani- ja kehittämisohjelma Google Engage on suunniteltu helpottamaan Google AdWordsin ja muiden Googlen tuotteiden parissa työskentelevien toimistojen ja yksityishenkilöiden elämää.Google Engage on ilmainen ohjelma, jonka jäsenillä on mahdollisuus päästä koulutuksiin, tilaisuuksiin ja saada markkinointimateriaaleja. He saavat myös ainutlaatuisia AdWords-etukuponkeja ja muuta tukea, mikä tekee heistä parempia online-markkinoinnin konsultteja.

Google Engagen avulla digitaalisia viestintäpalveluita tarjoavat yritykset ovat houkuttelevampia kumppaneita uusasiakashankinnassa ja tuovat enemmän lisäarvoa myös nykyisille asiakkaille. Jos siis työskentelet verkkopalvelujen kehittämisen parissa, online-liiketoiminnassa, hakukoneoptimoinnin ja –markkinoinnin, mainonnan tai viestinnän parissa toimivassa yrityksessä, voit jo tänään hakea mukaan Google Engage -ohjelmaan.

Kasvata liiketoimintaasi ja hae Google Engage -ohjelmaan täyttämällä rekisteröitymislomakkeen Googlen sivuilla.


Kirjoittanut: Sami Kankkunen & Tuukka Laurila.