Puskaradio on tehokas. Kun meidän täytyy tehdä valinta, kysymme usein neuvoa ihmisiltä, joihin luotamme. Entäpä napsautusneuvot? Miten voimme kysyä suositusta ystävältä tai työkaverilta yhtä helposti kuin käytäväkeskustelussa -- tai vieläkin helpommin?
Halusimme auttaa Googlen käyttäjiä saamaan suosituksia luottamiltaan henkilöiltä tehdessään hakuja. Siksi esittelemme +1 -painikkeen. Yhdellä napsautuksella +1 antaa sisäänkirjautuneiden Google-käyttäjien suositella mieleistään sisältöä verkossa ystävilleen ja yhteyshenkilöilleen siellä, missä siitä on eniten hyötyä -- Google-haussa.


+1:n idea on yksinkertainen. Käytetään esimerkkinä kuvitteellista Briania. Kun Brian kirjautuu Google-tiliinsä ja näkee yhden mainoksistasi tai maksuttoman hakutuloksen Googlessa, hän voi +1 -painiketta painamalla suositella sivustoasi maailmalle.

Seuraavan kerran, kun Brianin ystävä Mary kirjautuu sisään hakeakseen Googlessa ja sivusi ilmestyy näkyviin, hän näkee henkilökohtaisen merkinnän, jossa kerrotaan Brianin painaneen +1 -painiketta. Brianin +1 voi auttaa Marya päättämään, että sivustosi on tutustumisen arvoinen.


Odotamme, että henkilökohtaiset merkinnät auttavat käyttäjiä tietämään, milloin mainoksesi ja maksuttomat hakutulokset ovat heille osuvia, mikä lisää heidän mahdollisuuttaan tulla sivustoosi. Sinun ei tarvitse tehdä muutoksia mainontastrategiaasi +1 -painikkeiden vuoksi, eikä Laatupisteiden laskentatapa muutu (vaikka +1:sta tulee yksi signaaleista, joiden avulla laskemme sijoituksen maksuttomissa hauissa). +1-painikkeet toimivat kuin tehosteet, jotka voivat auttaa hyvin menestyviä hakukampanjoita toimimaan vieläkin paremmin.

Aluksi +1 -painike näkyy vain englanninkielisissä hauissa Google.com-sivustossa, mutta pyrimme lisäämään kieliä tulevaisuudessa. Sinun ei tarvitse tehdä muutoksia kampanjoihisi, jotta +1 -painike voi auttaa sinua -- tulevina viikkoina lisäämme +1 -painikkeet mainoksiin ja Google.comin hakutuloksiin.

Mutta +1 -painike ei ole tarkoitettu vain hakusivuille. Pyrimme tekemään +1 -painikkeen, jonka voi lisätä myös sivustoon, jolloin ihmisten on helpompi suositella sisältöäsi Google-haussa poistumatta sivustostasi. Jos haluat saada ilmoituksen, kun +1 -painike on saatavissa sivustoosi, voit ottaa käyttöön sähköpostipäivitykset +1 -verkkovastaavan sivustossa.

+1 -painike on seuraava askel pyrkimyksissämme lisätä osuvuutta verkkosuhteiden kautta. Olemme innoissamme +1 -painikkeen käyttämisestä, sillä se tekee hauista ja hakuverkostokampanjoistasi henkilökohtaisempia, osuvampia ja houkuttelevampia. Toivomme, että myös sinä innostut!

Saat lisätietoja +1 -painikkeesta ja sen vaikutuksista hakumainoksiisi täältä.


Kirjoittanut: Emily Moxley, Product Manager