Viime viikosta alkaen ja tulevina viikkoina otamme AdWords-kampanjoissasi käyttöön kaupunkikohdistuksen 17 lisämaassa, jotta tavoitat enemmän asiakkaita paikallisilla markkinoilla. Tämän laajennuksen myötä kaupunkikohdistus on AdWords-mainostajien käytettävissä 34 maassa.

Maat, joissa on uusia AdWordsin kaupunki- ja aluekohdistusvaihtoehtoja ovat:
Brasilia, Etelä-Korea, Itävalta, Kiina (tulossa), Kolumbia, Malesia, Marokko, Meksiko, Nigeria, Norja, Puola, Suomi (tulossa), Sveitsi, Tšekin tasavalta, Ukraina, Unkari (tulossa) ja Uusi-Seelanti.

Aluekohdistus auttaa sinua räätälöimään mainoksesi tietyille markkinoille, analysoimaan AdWords-kampanjoitasi markkinoiden mukaan ja optimoimaan nämä kampanjat sijoitetun pääoman tuottoprosentin parantamiseksi. Nyt pääset yhden tason syvemmälle ja voit optimoida AdWords-kampanjoidesi tehokkuuden kaupunkitasolla. Oletetaan esimerkiksi, että sinulla on vaatemallisto ja että sinulla on useita myymälöitä useissa eri kaupungeissa Itävallassa. Olet tehnyt kampanjatason analyysin ja huomannut, että saat enemmän tuloksia suurista kaupungeista, kuten Wienistä, kuin maaseudulta. Voit optimoida AdWords-kampanjasi noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Luo AdWordsin maantieteellinen raportti tai Analytics-raportti ja selvitä, missä käyttäjäsi sijaitsevat ja mistä saat eniten arvokkainta liikennettä.

2. Muokkaa kampanjan määritystä:
 a. Luo kampanja, joka on kohdistettu tehokkaimpiin kaupunkeihin, kuten Wieniin, ja kasvata kyseisen kampanjan avainsanojen hintatarjouksia niin, että saat mahdollisimman paljon näyttökertoja kyseisissä kaupungeissa.
 b. Sinun kannattaa luoda myös paikallisesti [tai kansallisesti] kohdistettu kampanja, jossa käytetään alhaisempia hintatarjouksia samoista avainsanoista, jotta saat lisää liikennettä tehokkaimpien kaupunkien ulkopuolelta.

3. Säädä hintatarjouksia niin, että saat kampanjoistasi parhaan mahdollisen sijoitetun pääoman tuottoprosentin.

Toivomme, että tavoitat paikalliset asiakkaasi tehokkaammin uuden kaupunkikohdistusvaihtoehdon avulla. Saat lisätietoja tämän ominaisuuden käytön aloittamisesta käymällä ohjekeskuksessa.Kirjoittaja: Aileen Tang, Senior Product Manager