2010 julkistimme uuden Google AdWordsin hyväksymisohjelman, jonka avulla sinä ja yrityksesi saatte entistä ajantasaisempaa, kattavampaa ja strategiaperusteista koulutusta sekä hyväksynnän AdWords tilien hallinnoinnin uusimmille työkaluille ja parhaille käytännöille. Uudistetun hyväksymisohjelman ohessa julkaisimme Google-kumppanihaun. Se on verkossa toimiva, hakukelpoinen hakemisto, jonka avulla mainostajat voivat tunnistaa hyväksytyt yhteistyökumppanit, jotka voivat auttaa AdWords tilien hallinnoinnissa.
Viimeisten kuukausien aikana olemme saaneet käyttäjiltä palautetta. Käyttäjät toivovat meiltä ominaisuuksia, joilla henkilön hyväksyntä olisi helpompi liittää yritykseen ja käyttäjien lisääminen yrityksen profiiliin olisi intuitiivisempaa. Olemme nyt julkaisseet ominaisuudet, jotka koskevat kumpaakin palautekohtaa.

Pyyntö liittää henkilön hyväksyntä yritykseen
Aiemmin yrityksen Googlen hyväksymisohjelmaan liittyminen edellytti kutsua yrityksen tilin järjestelmänvalvojalta, joten liittyminen oli hankalaa, jos järjestelmänvalvojaa ei tuntenut. Hankaluuden poistamiseksi käytettävissä on nyt ominaisuus, jolla voit etsiä yrityksen ja pyytää liittämistä. Jos haluat jakaa henkilön hyväksyntäsi yritystilissä, voit napsauttaa Oma yritys ‑linkkiä ja etsiä yrityksen, johon haluat liittyä. Muista antaa vähintään yksi kokonainen sana, joka vastaa yrityksen nimeä.


Yritykset – ammattilaisten ja järjestelmänvalvojien helppo hallinnointi
Yrityksen on nyt entistä helpompi hallinnoida ammattilaisia ja järjestelmänvalvojia yritystilissä. Lisäksi käyttäjien yritykseen liittymispyyntöjen tarkastaminen sekä päivitetyn Tilin käyttöoikeudet -sivun tarkasteleminen on helpompaa.

Tilin järjestelmänvalvojat voivat Käyttäjät-välilehdessä vaihtaa käyttäjän tilan joko järjestelmänvalvojaksi tai ammattilaiseksi sekä poistaa käyttöoikeudet:

Saapuvat pyynnöt -välilehdessä tilin järjestelmänvalvojat voivat tarkastella kaikkia henkilöiden lähettämiä liittymispyyntöjä ja joko hyväksyä tai hylätä ne. Lähetetyt kutsut -välilehdessä voi lähettää kutsuja suoraan hyväksytyille henkilöille.

Profiiliin liitettyjen Google-tilien lisääminen tai päivittäminen
Tiedämme, että hyväksytyt henkilöt voivat siirtyä toiseen yritykseen tai käyttää päivän aikana useita sähköpostiosoitteita. Tästä syystä nyt on mahdollista lisätä useita Google-tilejä tiliin sekä vaihtaa ensisijainen sähköpostiosoite, johon Googlen hyväksymisohjelman viestit tulevat.


Lisätietoja uusista Googlen hyväksymisohjelman ominaisuusmuutoksista on ohjekeskuksessa.


Kirjoittaja: Katie Wasilenko, Agency Marketing