Onko puhelin käyttämäsi tietokone silloin, kun olet liikkeellä? Jos huomaat tekeväsi mobiilihakuja löytääksesi tietoja, reittiohjeita tai jopa reaaliaikaisia hintavertailuja, et ole ainut. Mobiilihakujen määrä kasvaa  nopeasti. Viimeisten kahden vuoden aikana Googlen mobiilihakujen määrä on kasvanut yli viisinkertaiseksi. Pelkästään vuoden 2010 ensimmäisen puoliskon aikana mobiilihakuliikenne kasvoi yli 50 prosenttia.

Kun huomioidaan mobiilihakujen määrän kasvu, ei ole yllätys, että yhä useammat mainostajat pyrkivät hyötymään lisääntyneistä mobiilimainontatilaisuuksista. Jos olet jo mobiilimainostaja tai jos olet siirtymässä mobiililaitteisiin, sinun tehtäväsi on nyt entistä helpompi.

Mobiilitilastot avainsanatyökalussa
Avainsanatyökalu auttaa sinua luomaan paremman avainsanaluettelon matkapuhelimia varten. Voit nyt etsiä Lisäasetukset-kohdassa avainsanoja laitteille, joissa on mobiiliselaimet (WAP), laitteille, joissa on kaikilla toiminnoilla varustetut internetselaimet (iPhone- ja Android-puhelimille) tai kaikille mobiililaitteille (sekä mobiiliselaimilla (WAP) varustetuille laitteille että laitteille, joissa on kaikilla toiminnoilla varustetut internetselaimet).

Kun teet avainsanahaun, näkemäsi kilpailua, maailmanlaajuisia ja paikallisia kuukausittaisia hakuja ja paikallisia hakutrendejä koskevat tilastotiedot koskevat valitsemiasi laitteita.Kerro meille, mitä mieltä olet tästä uudesta ominaisuudesta, napsauttamalla avainsanatyökalun Lähetä palautetta -linkkiä tai siirtymällä suoraan palautelomakkeeseen.