Jalkapallon MM-kisat ovat tulossa (valitettavasti) loppuun. Vaikka MM-kisat toivat pelaajille ja faneille enemmän tai vähemmän odotetun suosion, suurimman suosion on saanut.... mustekala. Tämä 2-vuotias mustekala Paul, kuoritunut Englannissa mutta asuu Saksassa Oberhausenissa, jää jalkapallon aikakirjoihin arvattuaan jokaisen adoptiomaansa pelin tuloset oikein. Googlen hakutilastojen avulla voimme jälijttää mustekalan odottamatonta mediauraa.

Hakuja maailmanlaajuisestiVaikka kaikki tulokset (Paulin esitykset on nähtävissä YouTubessa) saatiin virheettä, Saksan tappio Espanjaa vastaan on herättänyt voimakkaita tunteita. Huomaa suuri hakujen kasvu ajalla 6.-7.7.

Tällä hetkellä Paulin kohtaloa ei tiedetä, mutta vedonlyöjät ja fanit varmasti katsovat tarkasti hänen valintojan tulevaisuudessa. Eläinten oikeuksia puolustavat järjestöt vaativat Paulin päästämistä vapauteen, sanoen kuuluisuuden olevan uhka sen turvallisuudelle. Mutta huolimatta siitä mitä tapahtuu, voimme:

-    ihailla Paulin asuinakvaarion markkinointitapaa
-    alkaa käyttämään hakutilastoja käyttääksemme trendejä hyväksemme AdWords-tileissä


Vihje: Jos joku lukijoistamme on tuottanut hyvää mustekalaaa, suosittelemme laatimaan uuden maailmanlaajuisen kampanjan suurella budjetilla ;)