Jos olet saanut lähiaikoina AdWords-kupongin ja sinulla on kysyttävää sen aktivoinnista tai vanhenemisesta, lue eteenpäin. Olemme koonneet kuponkeihin liittyvät useimmin kysytyt kysymykset.

Miten kuponki aktivoidaan?

1. Kirjaudu tiliisi osoitteessa adwords.google.fi
2. Valitse Laskutusasetukset-linkki laskutusvalikosta
3. Kirjoita koodisi Tarjouskoodit-valikon alla olevaan Lunasta koodi -kenttään.
4. Napsauta Lunasta
5. Tarkista saldo Laskutus-välilehden Laskutusyhteenveto-kohdasta. Summa näkyy palveluoikaisuna


Voiko kupongin aktivoida missä tahansa tilissä?

Joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta tarjouskoodeja voivat lunastaa vain ne käyttäjät, jotka ovat itse rekisteröityneet Google AdWords -ohjelmaan osoitteessa adwords.google.fi ja joiden tili ei ole ollut yli 14 päivää käytössä kupongin lunastushetkellä. Laskutusosoitteesi täytyy olla rekisteröity Suomessa.

Tarjoushyvitystä ei voi siirtää eikä sitä voi myydä tai vaihtaa. Kukin asiakas voi saada ainoastaan yhden tarjoushyvityksen.

Tarkista aina mainoskampanjan kuvaus. Mikäli tietyn mainoskampanjan termit poikkeavat muista, siitä on tietoja kampanjan kuvauksessa. Muista siis aina lukea kuvaus.

Mitä tarjouskupongin viimeinen voimassaolopäivä tarkoittaa?

Tarjouskupongit ovat voimassa 3 kuukautta niiden myöntämisestä. Löydät viimeisen voimassaolopäivän tarjouskupongin kuvauksesta.
Kuponki täytyy aktivoida ennen viimeistä voimassaolopäivää, mutta voit käyttää summan milloin tahansa.

Milloin tarjoussumma lisätään tiliini?

Tarjouskupongin arvo lisätään tiliisi, kun olet antanut laskutustietosi ja tarjouskoodin.

Jos valitsit jälkimaksutavan, vähennämme 5 euron (tai vastaavan summan paikallisessa valuutassa) aktivointimaksun tarjouskupongin arvosta.

Jos valitsit ennakkomaksutavan, sinun on ensin suoritettava 10 euron vähimmäismaksu tiliisi. Kun tämä maksu on vastaanotettu, tilisi aktivoidaan ja tarjouskupongin summa siirretään tiliisi. Aktivointimaksu vähennetään ennakkomaksusta.

Seuraavassa on lisätietoja maksuvaihtoehdoista:

1. Ennakkomaksu
- Pankkisiirto
- Luottokortti

2. Jälkimaksu
- Luottokortti


Kun myynninedistämishyvityksesi on käytetty loppuun, kampanjasi alkavat kerätä kuluja, joista sinua laskutetaan. Jos et halua, että kulusi ylittävät tarjoushyvityksen, keskeytä kampanjasi milloin tahansa, jotta mainostustoiminta lopetetaan.

Saat lisätietoja lukemalla käyttöehdot.

Voit lisäksi tutustua Googlen tietosuojakeskukseen osoitteessa http://www.google.fi/privacy.html.

Post content Anna Boda