Puuttuuko sinulta inspiraatio avainsanojen keksimiseen? Näiden vinkkien avulla keksit uusia avainsanoja ja siistit nykyisiä avainsanalistoja.
Tiedämme, että joskus voi olla vaikea keksiä uusia avainsanaideoita ja tapoja muokata nykyisiä avainsanoja. Haluamme auttaa sinua ja tässä viestissä esittelemmekin kolme tapaa, joilla voit helposti päivittää avainsanojasi.

1. Avainsanatyökalu
Löydät avainsanatyökalun tilisi Tilaisuudet-välilehdestä.Avainsanatyökalulla voit muodostaa avainsanaideoita ja tarkastella olemassa olevien ja uusien avainsanojen liikennearvioita ja kilpailua. Lisäksi voit lisätä osuvia avainsanoja suoraan mainosryhmiisi tai ladata valittuja avainsanoja myöhempää käyttöä tai AdWords Editoria varten.

2. Hakutermit-raportti
Etsi Hakutermit-raportti Avainsanat-välilehdestä, napsauta Katso hakutermejä ja valitse kaikki. Jos haluat nähdä vain tiettyjen avainsanojen tiedot, napsauta valitut. Hakutermit-raportissa näet sellaisten hakulausekkeiden tiedot, jotka tuottivat mainoksellesi näyttökertoja ja napsautuksia. Sivulla näkyy hakutermien luettelo. Tilissäsi jo käytössä olevat avainsanat on merkitty vihreällä Lisätty-tunnisteella. Voit lisätä hakutermejä luettelosta mainosryhmäsi avainsanaluetteloon. Voit myös lisätä termejä negatiivisiksi avainsanoiksi, jos haluat, etteivät kyseiset termit enää käynnistä mainostasi.

Voit myös ajoittaa Hakutermit-raportin niin, että se luodaan automaattisesti ja lähetetään sinulle sähköpostitse säännöllisin väliajoin. Valitse "Lataa" Hakutermit-raportissa ja esiin tulee valikko, josta voit ajoittaa raportit. Katso kuvat alla.
Toivottavasti sait uusia ideoita avainsanojen luomiseen. Kirjaudu AdWords-tiliisi ja aloita jo tänään!

PS: Miten saat ideoita käyttämiisi avainsanoihin? Voit jakaa vinkkejäsi kommenteissa.