Kuten ilmoitimme aiemmin tässä kuussa, olemme lisänneet iPadin mobiililaitteisiin, joissa on kaikilla toiminnoilla varustetut internetselaimet. Voit nyt kohdistaa kampanjasi myös tähän laitteeseen.

Nyt, kun iPadin huolellinen testaaminen on päättynyt, olemme lisänneet iPadin kohdistettavien laitteiden luetteloon. Voit lisätä tämän laitteen siirtymällä Kampanja-asetusten Laitteet‑osioon ja valitsemalla Laitteen ja operaattorin lisäasetukset -kohdasta iPadin:


(tarkastele täysikokoista kuvaa napsauttamalla)


Muista seuraavat seikat:
  • Jos laiteasetukseksi on määritetty ainoastaan pöytätietokoneissa ja kannettavissa tietokoneissa, mainoksia ei näytetä iPad-laitteissa.
  • Jos mainokset on jo kohdistettu tiettyihin mobiililaitteisiin (kuten iPhone tai Android), mainoksia ei näytetä iPad-laitteissa. Jos haluat sisällyttää laitteisiin kohdistettuun kampanjaasi myös iPadin, muista valita se.
Muista myös, että voit mainostaa iPhone-, iPad- tai Android-sovelluksia suoraan linkittämällä mainokset lataus-URL-osoitteeseen. Tällä tavalla käyttäjät voivat ladata sovelluksen suoraan napsauttamalla mainosta. Käytön helpottamiseksi hoidamme laitteeseen kohdistamisen automaattisesti silloin, kun tällaisia mainoksia näytetään mobiililaitteissa.

On hienoa, että markkinoille on tullut iPad ja muita innovatiivisia laitteita. Pyrimme kehittämään AdWordsia myös jatkossa niin, että sinä tavoitat yleisösi ja asiakkaasi.