Nämä ovat mielenkiintoisia aikoja mobiililaitteiden käyttäjille. Menneen vuoden aikana kuluttajat ovat ryhtyneet käyttämään internetiä entistä enemmän mobiililaitteilla. Mobiililaitteilla tehdään hakuja, selataan sisältöä, katsotaan videoita ja käytetään mobiilisovelluksia. Analyytikot uskovat internetin käytön lisääntyvän mobiililaitteissa nopeammin kuin tietokoneilla.

Mielenkiintoista on myös uusi asennoitumistapa matkapuhelimen ostoon. Nexus One on kokoontumispaikka, jossa käsitellään mobiilitekniikkaa, sovelluksia ja internetiä  (käytettävissä vain tietyissä maissa). Se on hyvä esimerkki siitä, miten käyttäjät voivat käyttää tietoa kaikkialla aina tarvittaessa taskuun mahtuvalla laitteella.

Seuraavien kuukausien aikana käsittelemme blogissa mobiilimainontaa säännöllisesti. Sarjassa korostetaan tilastoja, uusia ominaisuuksia, parhaita käytäntöjä ja mobiilimainoskampanjoiden optimointivinkkejä.

Kun alat pohtia mobiilimainonnan soveltuvuutta suunnitelmiisi, toivottavasti Mainosta mobiililaitteissa! ‑sarjasta tulee hyödyllinen resurssi, josta saat tietoa ja ideoita.