Haluaisitko saada AdWords-ilmoituksia johonkin muuhun sähköpostiosoitteeseen kuin tilisi kirjautumisosoitteeseen? Ovatko Vain raportit -käyttäjät turhautuneita, koska he eivät pysty tutkimaan kampanjasi tehokkuutta Kampanjat-välilehden tarkennetuilla raportointityökaluilla? Nämä ongelmat on ratkaistu tekemällä muutoksia AdWords-tilien käyttöoikeustasoihin.

Huom! Tämä toiminto tulee käyttöön helmikuun puolivälissä. Annamme lisätietoja, kun toiminto tulee käyttöön.

Vain sähköpostin käyttöoikeudet

Vain sähköpostin käyttöoikeudet on uusi käyttöoikeustaso, jonka avulla voit määrittää lisää sähköpostiosoitteita AdWords-ilmoituksia varten. Käyttäjät, joilla on vain sähköpostin käyttöoikeudet, eivät pysty käyttämään tilisi raportoinnin hallintaa tai kampanjanhallintaa. He ovat ainoastaan yhteyshenkilöitä, joille lähetetään AdWords-tiliä koskevia ilmoituksia sähköpostitse. Jos lisäät esimerkiksi jonkun kirjanpito-osaston käyttäjän Vain sähköpostin käyttöoikeudet -käyttäjäksi, AdWords lähettää kyseiselle henkilölle laskutusilmoituksia mahdollisista maksuihin liittyvistä ongelmista.

Voit käyttää samaa sähköpostiosoitetta Vain sähköpostin käyttöoikeudet -käyttäjänä useissa eri AdWords-tileissä. Jos sinulla on useita AdWords-tilejä, tämä tarkoittaa sitä, että voit hallinnoida kaikkia AdWords-ilmoituksia samassa paikassa. Tietoja käyttötasojen muuttamisesta on AdWordsin ohjekeskuksessa.

Vain lukuoikeus

Vain lukuoikeus -käyttöoikeustaso korvaa AdWordsissa Vain raportit -käyttöoikeustason. Perusteet ovat samat: Vain lukuoikeus -käyttäjät voivat ainoastaan tarkastella ja tehdä raportteja. He eivät voi muokata kampanjoita. Ero on siinä, että Vain lukuoikeus -käyttäjät voivat tarkastella mitä tahansa tilin osaa, mukaan lukien Kampanjat-välilehteä, kun taas Vain raportit -käyttäjät pystyivät käyttämään ainoastaan Raportit-välilehteä.
Kampanjat-välilehden raporttien käyttöoikeuksien ansiosta Vain lukuoikeus -käyttäjät pystyvät käyttämään tarkennettuja raportointityökaluja, kuten kaaviotoimintoa, suodattimia ja tietojen ryhmittelyä. Tällä tavalla he saavat selkeämmän kuvan tilin tehokkuudesta ja rakenteesta. Kampanjat-välilehteen lisätään ajan mittaan muita raportointivaihtoehtoja. Tämän muutoksen avulla varmistetaan, että Vain lukuoikeus -käyttäjät pystyvät käyttämään uusimpia ja parhaita AdWords-työkaluja.
Jos haluat muuttaa käyttöoikeustasoja nyt, kun Vain raportit -käyttäjistä on tullut Vain lukuoikeus -käyttäjiä, noudata näitä ohjeita.

Toivomme, että nämä muutokset tekevät AdWordsista liiketoimintasi osien hallinnoimisen kannalta entistäkin hyödyllisemmän.