Tiesitkö, että voit nyt pureutua syvemmälle Google-hauissasi? Käyttämällä hyväksesi hakualueen vasemmalla puolella olevia hakuasetuksia voit nyt esittää hakutulokset eri tavoin esitettyinä tai eri kategorioissa, riippuen siitä minkä tyyppisiä asioita olet hakemassa.

Se on helppoa: paina vain "Näytä valinnat" -linkkiä, ja näet valinnat joita voit valita haullesi.


Normaalinäkymässä kaikki näyttää tavalliselta:

Mutta tälle haulle saattaisi olla kiinnostavaa nähdä vain videotulokset; niinpä voit vain painaa "Videot" -linkkiä, ja "simsalabim" – näet videot jotka sopivat hakuusi parhaiten:Googlella teemme kovasti töitä sen eteen, että löydät hakemasi mahdollisimman nopeasti. Tämän vuoksi lisäsimme vastikään mahdollisuuden nähdä esikatselun tulossivusta ennen sivun valitsemista. Näin voit päättää etukäteen, onko kyseessä haluamasi tulossivu. Painamalla "Sivujen esikatselut" -linkkiä näet esikatselut hakutulosten oikealla puolella.Toisinaan saatat olla kiinnostunut siitä, mitä bloggaajat ovat kirjoittaneet haustasi Internettiin. Voit rajata hakusi valitsemalla "Blogit"-työkalun. Voit myös nähdä uusimmat tulokset valitsemalla aikamääreen haullesi.


Toivomme, että pidät uusista hakuvalinnoista, ja haluamme toivottaa sinulle hyvää joulua kaikilta meiltä Googlen ohjelmistoinsinööreiltä.

Lähettäjät Håvard Husevåg Garnes ja Petter Wedum, Googlen ohjelmistoinsinöörejä.