Kiinnostaako sinua saada enemmän irti sisältöverkosto kampanjoistasi? Tällä viikolla tarjoamme teille esimerkkikampanjan, jonka avulla on mahdollista tehostaa sisältöverkosto kampanjoiden toimintaa. Esimerkkikampanja tarjoaa vinkkejä, joiden avulla voit maksimoida Googlen sisältöverkostokampanjoiden tuoton. Kampanja on pysäytetty ja siitä ei tule kustannuksia tilillesi. Suosittelemme, että et aktivoi sitä, vaan käytät sitä mallina rakentaessasi sisältöverkostokampanjoittasi tuotteitesi tai palveluittesi ja asetustesi mukaisesti.

Voit ladata esimerkkikampanjan tilillesi seuraavien ohjeiden avulla:

1. Lataa esimerkkikampanja tästä

2. Tuo lataamasi CSV-tiedosto tilillesi AdWords Editorin (ilmainen Googlen tuote) avulla. Jos et ole asentanut AdWords Editoria vielä, voit ladata sen täältä. Mikäli haluat lisätietoja AdWords Editorista, suosittelemme sinua tutustumaan tähän opetusvideoon.

Avattuasi tilisi AdWords Editorissa:

A. Valitse Tiedosto » Tuo CSV...
B. Valitse lataamasi tiedosto (content_template_fi.csv).
C. Napsauta "Open" ja sitten "Tuo".
D. Ruudun yläreunassa näet vaihtoehdon "Pidä ehdotetut muutokset". Napsauta sitä.
E. Nyt sinun tulisi nähdä Editorissa kampanja nimellä "Sisältöverkostoesimerkki Egyptin-matka". Napsauttamalla tätä kampanjaa ja valitsemalla "Lähetä valitut kampanjat", saat ladattua esimerkkikampanjan AdWords-tilillesi.

huom. toiminto "Tuo CSV..." on käytössä AdWords Editorin 7.5.1 ja sitä uudemmissa versioissa.

3. Esimerkkikampanja on keskeytetty ja napsautuskohtainen hinta (CPC) on asettu 0,01 euroon. Saadaksesi maksimihyödyn esimerkkikampanjasta, kannattaa sinun katsoa oheinen video:
Haluamme tietää, mitä mieltä olet esimerkkikampanjasta. Jos sinulla on kommentteja tai kysymyksiä, pyydämme sinua kirjoittamaan ne allaolevaan kommentteja-kenttään.