AdWords-tilisi itsehallinnointi mahdollistaa sinulle nopeimman mahdollisen mainostamispalvelun. Samaan aikaan me Google AdWordsissä pyrimme tarjoamaan neuvoja ja ohjeita teille AdWords käyttäjille, jotta ongelmat joita saattaa ilmetä, saadaan ratkaistua nopeasti. Yksi näistä tavoista, jolla me pyrimme auttamme mainostajiamme on tietysti tässä blogissa viestittely.

Toinen tapa, jota kautta pyrimme auttamaan teitä AdWordsin käyttäjiä, on pitää huolta siitä, että paras ohjeistussisältö on saatavillanne AdWords-ohjekeskuksessa.

AdWordsin ohjekeskus tarjoaa sinulle helposti ja perusteellisesti apua kysymyksiisi. Aloitussivulta saat nopeasti yleiskuvan käytettävissä olevista resursseista, jotka sisältävät ohjeita sekä ongelmanratkaisuun että parhaita käytäntöjä ja vinkkejä optimointiin. Koska kyseessä on Googlen sivusto, olemme luonnollisesti tietenkin lisänneet avuksesi hakutoiminnon. Tämän avulla voit tehdä Google haun etsiessäsi vastausta kysymykseesi.

Näin ollen voit itse valita haluatko seurata aloitussivun luokituksia tai löytää etsimäsi sisällön hakutoiminnon kautta. Esimerkiksi, tapauksessa, jossa et näe omaa mainostasi, voit siirtyä ohjekeskuksen aloitussivulta "Mainosten tehokkuus" osion alta löytyvään "Mainokseni ei näy" sivustoon.

Ohjekeskuksessa löydät tarkat ohjeet siihen, mitä voit tehdä ratkaistaksesi ongelman liittyy kysymyksesi sitten mihin tahansa tekstimainoksesta kuvamainontaan tai avainsanoista mainosten sijoitteluun. Lisäksi, löydät aina takaisin sivulle jolta tulit seuraamalla ohjekeskuksen ohjevalikkoa.


Kuten näette omalla esimerkki tililläni, voit myös saada viestejä, jotka liittyvät suoraan AdWords-tiliisi. Tämä edellyttää tietenkin, että olet kirjautunut tilillesi, kun olet Ohjekeskuksessa. Minun esimerkistäni käy ilmi, etten ole vielä syöttänyt laskutustietojani, joten nyt tiedän täsmälleen, mitä minun tulee tehdä, että mainokseni alkavat näkyä.

Toivomme, että tutustut AdWordsin ohjekeskukseen, josta löydät sinulle hyödyllisiä resursseja käytettäviksesi 24 tuntia vuorokaudessa.

Taneli