Olemme erittäin iloisia voidessamme kertoa, että olemme lanseeranneet uudet, ylläpidetyt keskusteluryhmät ruotsiksi, suomeksi ja tanskaksi. Keskusteluryhmät eivät ole uusia, vaan ovat olleet käynnissä Google Groups- keskustelufoorumilla jo jonkin aikaa, mutta siirtyminen uuteen foorumiin tarkoittaa sitä, että pystymme tukemaan käyttäjiämme paljon entistä paremmin. 

Keskusteluryhmä on paikka jossa ylläpitäjät ja käyttäjät voivat esittää kysymyksiä ja saada vastauksia liittyen heidän sivustojensa orgaanisiin Google hakutuloksiin. Kysymykset kattavat kaiken mahdollisen aiheeseen liittyen. Paljon kysyttyjä kysymyksiä ovat esimerkiksi seuraavat; -miksi jotkin sivustot eivät ole indeksoitu, -miten voin luoda sivustokarttoja sisältöverkostosivuilleni, -miten voi siirtää sivustoni sisältöineen uuden verkkotunnuksen alle. 

Kaikki keskustelut vanhassa ryhmässä on arkistoitu, että voisit edelleen hakea niitä, mutta enää et voi viestitellä vanhalla foorumilla. 

Pyydämmekin sinua nyt luomaan uuden tilin uudella foorumeilla, koska emme siirrä vanhan foorumin käyttäjätunnuksia uudelle foorumille. 

Toivottavasti näemme pian uudella foorumilla jossa olemme teitä auttamassa uusien kysymystenne kanssa uudistuneessa ympäristössä.