Nykyisessä talousympäristössä tietoperustainen markkinointi ja verkkosivustoon liittyvien päätösten teko on hyvin tärkeää. Jos sinulla on hyvät Google Analytics -taidot, nyt niitä tarvitaan enemmän kuin koskaan. Mutta vaikka vasta opettelisit Google Analytics -palvelun käyttöä, meillä on sinulle hyviä uutisia.

Julkaisimme vähän aikaa sitten verkkokurssin verkkoanalyysitekniikoista ja Google Analytics -palvelun käyttöönotosta, hallinnasta ja analyysityökaluista. Kurssi tarjotaan ilmaiseksi kaikille, jotka ovat kiinnostuneita. Lisäksi tarjoamme myös testin, jolla voit todistaa olevasi pätevä Google Analytics -palvelun käyttäjä: Google Analytics -taitotesti.

Testin suorittaminen maksaa 50 dollaria (tai vastaavan oman maasi valuutassa) ja se tarjotaan tällä hetkellä vain englanniksi. Kun olet läpäissyt testin, sinut rekisteröidään päteväksi Google Analytics -sovelluksen käyttäjäksi. Sinun täytyy saada vähintään 75 % vastauksista oikein, jotta läpäiset testin. Joten vaikka olisit mielestäsi jo asiantuntija, sinun kannattaa kuitenkin katsoa verkkokurssia ennen testin suorittamista.

Lisätietoja kurssista ja sen aloittamisesta on osoitteessa ConversionUniversity.com. Sivustossa on usein kysyttyjä kysymyksiä tietoineen sekä linkki Google Analytics -taitotestiin.

Onnea!